Home

Ανησυχία για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων υγείας στην Πρέβεζα

Καταχωρήθηκε: 10:53:13 - 29-1-2013

 

 

Μεγάλη είναι η ανησυχία για τα θέματα της υγείας αλλά και για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων υγείας σε όλη τη χώρα μεταξύ αυτών και της Πρέβεζας.

]Ομάδα πολιτών της Πάργας (Πάργα SOS), έχει καλέσει σε λαϊκή συνέλευση για αύριο Τετάρτη και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και το μέλλον του Κέντρου Υγείας.

Οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα διαμαρτυρηθούν στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις στην Υγεία. Την 1η Φεβρουαρίου θα έχουν συνάντηση με τον διοικητή του Γ.Ν. Πρέβεζας, ενώ ήδη συναντήθηκαν με τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, καθώς το τελευταίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο νέο οργανόγραμμα.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών, ώστε να έρθουν σε επαφή με τον Πρεβεζάνο πολίτη.

Δημοτικλη Ραδοφωνία

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020