[Video] Πρέβεζα: Ο Βουλευτής πήγε στο χορωδιακό Vestival και μιλούσε για το μνημόνιο και την ΕΡΤ...
Καταχωρήθηκε: 03:53 - 5-7-2013
Είναι έθιμο στην Ελλάδα πόσο μάλλον στην Πρέβεζα όταν γίνεται μια εκδήλωση π.χ. πολιτιστικού ενδιαφέροντος, να βγάζουν λόγο - χαραιτισμό εκτός από τους διοργανωτές και οι βουλευτές.
Αυτό έγινε και στην έναρξη του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιακού Πρέβεζας, όπου κατα την έναρξη μίλησε και ο βουλευτής Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας.
Απευθυνόμενος στα 15χρονα από την Ελλάδα, την Ουκρανία, την Βουλγαρία, τον Καναδά και τις Φιλιππίνες, ανέλυσε με λίγα λόγια το πρόγραμμα του κόμματός του για τον πολιτισμό, τονίζοντας ότι το Φεστιβάλ αποτελεί μια νότα αντίστασης κατα τον δανειστών και του μνημονίου.
Το συμπέρασμα....... ή ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ή και να θέλεις να γλιτώσεις από δαύτους (τους πολιτικούς) δεν γίνεται!!
Πάντως, είναι λυπηρό από έναν νέο σε ηλικία βουλευτή, να απευθύνει κομματικό λόγο σε μια πολιτιστική εκδήλωση και σε ένα ακροατήριο που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι πανέμορφες μελωδίες που ακούστηκαν λίγο αργότερα.
Ένα μικρό απόσπασμα από τον χαιρετισμό....