Home

Τα κοτόπουλα ποτέ δεν μπορούν να αθωωθούν σε ένα δικαστήριο που άρχουν τα γεράκια...

Καταχωρήθηκε: 13:08 - 8-10-2013

Γράφει ο Βασίλης Καραβάσης

 

ΤΑ μάθατε εεε?? Από την άλλη βδομάδα ξεκινάει η πώληση του πετρελαίου θέρμανσης!! Η οποία για να επιτευχθεί πρέπει να υπάρξει και παραγγελία αυτού όπως και πληρωμή του... !!! Μμμμ το λέω και ουτοπία μιας και ακόμα οι πιο πολλοί από τους 400 χιλ περίπου δικαιούχους ΔΕΝ έχουν πάρει ούτε και το περσινό επίδομα!! Απαξίωσαν να μαζεύουν τα δεκάδες δικαιολογητικά για να διεκδικήσουν ένα “καταπίστευμα”... ελεημοσύνης!! Και φέτος μερικοί πρότειναν να πάρουν το επίδομα προκαταβολικά και μετά να παραγγείλουν το πετρέλαιο αλλά συνάντησαν την “σθεναρή” αντίδραση της τρόικας!!! Oι οποίοι τροικανοί θεώρησαν ότι όσοι πάρουν το επίδομα θα το χρησιμοποιήσουν για την κάλυψη άλλων αναγκών και όχι για αγορά πετρελαίου με άμεσο αλλά απευκταίο αποτέλεσμα την χασούρα και την μείωση των εσόδων από τον ειδ. Φόρο!!

Το λες και εμπαιγμό !!! Ναι...!!! καταλαβαίνουμε ότι οι πιο πολλοί είστε σε ένδεια αλλά καλύτερα να κρυώσετε και αυτό τον χειμώνα παρά να σας δώσουμε 10 εκατ προκαταβολή από τα 30-40 που θα απαιτηθούν (βάσει περσινών μετρήσεων)!! Προκλητική αδιαφορία παίδες!! Δυστυχώς για την Τρόικα (την έξωθεν αλλά και την ντόπια) ο σνομπισμός είναι μονόδρομος!!

Και ο κυνισμός διάφανος!! Ενώ εμείς αναίσθητοι μέχρι μ@λακίας!! Σηκωθείτε από καναπέδες που λέει κάποιος και.... αράξτε στα τζάκια!!

Και συνεχίστε να δέχεστε την τιμωρία που σας επιβάλλουν!!

Ας εγκληματούν αυτοί.... Μάλλον εσείς “φταίτε..”!!!

ΕΜΕΙΣ δηλαδή!! GOD!!

Και μην το ξεχάσω... Και έχεις και τον Μανιάτη (του περιβάλλοντος είναι αυτός) να καυχιέται για 28 ΝΕΕΣ μελέτες για το κτηματολόγιο αξίας 570 και βάλε εκατομυρίων ευρώ για να οολοκληρώσουν μέχρι το 2020 όλη την επικράτεια!! Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κWλοι!! Και ΔΕΝ δίνουν 10-20 εκατ για την θέρμανση και το πετρέλαιο!! Άστα και αυτά για το '14. Τώρα χρειαζόμαστε πρωτογενές πλεόνασμα και μελέτες!! Αυτές που τις πας???

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020