Σήμερα το απόγευμα στις 6 ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό
Καταχωρήθηκε: 09:03 - 20-12-2013
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ανδρούτσου. ανοίγει σήμερα και επίσημα τις πύλες του με σκοπό να γεμίσει χαμόγελα μικρούς και μεγάλους.
Για δεύτερη χρονιά και σίγουρα όχι τελευταία , οι εθελοντές δημιούργησαν το χωριό της χαράς. Το σπίτι του Αι Βασίλη και των ξωτικών, χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλές όμορφες γωνιές μεταμόρφωσαν την κεντρική πλατεία σε έναν τόπο μαγικό.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα στις 6 το απόγευμα και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χριστουγεννιάτικα δρώμενα από το 9ο Νηπιαγωγείο και το ΚΔΑΠ και μουσικοχορευτική παράσταση από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα»
Το πρωί της Κυριακής την πλατεία θα ομορφύνουν το 1ο και το 2ο Δημοτικό με χριστουγεννιάτικα δρώμενα ενώ το απόγευμα την σκυτάλη στην πλατεία θα πάρει το 7ο Δημοτικό σχολείο.
Την Δευτέρα το απόγευμα γιορτινές μουσικές πινελιές θα δώσει το Μουσικό Σχολείο ενώ την δική τους ξεχωριστή παρουσία θα έχουν οι Γυναίκες του Συλλόγου του Αγίου Θωμά καθώς και το παράρτημα της Φιλαρμονικής Λούρου του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας.
Το μεσημέρι της Τρίτης, παραμονή Χριστουγέννων η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας θα μεταδώσει πρόγραμμα ζωντανά από την πλατεία Ανδρούτσου όπου με την συνδρομή επιχειρηματιών της πόλης θα υπάρχουν δώρα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Όλες τις μέρες που θα μείνει ανοιχτό το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (11 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5:30 το απόγευμα με 9 το βράδυ) τα παιδιά θα μπορούν παίζουν δωρεάν στο τρενάκι, να φτιάχνουν κατασκευές, να ακούνε παραμύθια, να γεύονται ζαχαρωτά ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί δώρα από το παζάρι που θα λειτουργήσει για κοινωφελείς σκοπούς.
Και βέβαια επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα υπάρχει τόπος συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έτσι για να θυμηθούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης , αλληλεγγύης και προσφοράς. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς θα αποτελέσει σίγουρα πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της Πρέβεζας αλλά και για τους επισκέπτες.
Δημοτική Ραδιοφωνία