Home

Πρέβεζα: Τα αδέσποτα της πόλη δεν είναι ατραξιόν, αλλά προκαλούν τον φόβο πολιτών και επισκεπτών.

Καταχωρήθηκε: 21:23 - 4-1-2014

 

 

Την χειρότερη εντύπωση για άλλη μια φορά σε επισκέπτες και πολίτες αυτής της πόλης έδωσε η εικόνα των αδέσποτων σκυλιών που έχουν κατακλίσει την πόλη της Πρέβεζας και όχι μόνο.

Στην παραλία, στα στενά του ιστορικού κέντρου, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους οι αγέλες των μεγαλόσωμων τετράποδων πολλές φορές προκαλούν και τον φόβο μιας και η συμπεριφορά τους διακρίνεται από επιθετικότητα.

Πολλές φορές τα αδέσποτα περιφέρονται και σε περιοχές εκτός πόλης όπως η περιοχή της Κυανής Ακτής, όπου ο περίπατος πολλών πρεβεζάνων εξελίσσεται σε κυνηγητό μετά σκυλιά.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό καταβάλλεται από του καταναλωτές της ΔΕΥΑΠ το ποσό του ενός ευρώ/ λογαριασμό. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι το ευρώ ήταν αρκετό για την στέγαση των τετράποδων και κατά συνέπεια την απομάκρυνσή τους από την πόλη , το μέτρο αυτό φαίνεται να έχει αποτύχει.

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιληφθούν του ζητήματος άμεσα και τάχιστα, ώστε να βρεθεί λύση.

 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020