Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από τον θάνατο του Χαράλαμπου Μπάτση.
Καταχωρήθηκε: 16:05 - 6-1-2014


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από τον θάνατο του Χαράλαμπου Μπάτση.Ο γνωστός χειρούργος,άφησε την τελευταία του πνοή,σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων,όταν έπαθε ανακοπή.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΑΤΣΗ
Η Ήπειρος, η Ιατρική Επιστήμη, το Πανεπιστήμιο, η Αυτοδιοίκηση έχασε σήμερα ένα από τα πλέον άξια στελέχη της. Η ζωή του Χαράλαμπου Μπάτση, ήταν συνυφασμένη με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Η θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έδωσε δείγματα ήθους, ταπεινοφροσύνης, ευθυκρισίας. Ήταν ειλικρινής και στήριζε στην πράξη όσα ενώνουν τους πολίτες και αγωνιζόταν για να δοθούν λύσεις σε προβλήματά τους. Δυστυχώς για όλους μας, έφυγε νωρίς. Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση.
Η παράταξή μας «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» κι ο επικεφαλής της Βαγγέλης Αργύρης, εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και οδύνη μας, για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη,του ανθρώπου, του εξαίρετου επιστήμονα, του ακέραιου πολίτη, Μπάμπη Μπάτση.
Στην οικογένειά του, υποβάλλουμε τα συλλυπητήρια μας.
Τη μνήμη του όλοι θα διαφυλάξουμε με συνέπεια, γιατί ήταν τιμή να γνωρίσουμε , να συνεργαστούμε και να εισπράξουμε την αφοσίωση και τη φιλία του αξέχαστου συναδέλφου και αγωνιστή.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιπροέδρου του, καθηγητή Ιατρικής
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΑΤΣΗ
συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και αφού άκουσε τον Πρόεδρο, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος, την πολύχρονη προσφορά του στην Ιατρική και στους ασθενείς, καθώς και την ευδόκιμη θητεία του ως Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο κόσμησε με την παρουσία του στα τρία χρόνια που διετέλεσε μέλος του,
Αποφάσισε ομόφωνα
1. Να παραστούν σύσσωμα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2. Αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα
3. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του
4. Την ημέρα της κηδείας να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας.
5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο της Ηπείρου.