Home

ΣΥΡΙΖΑ: διαδικασία εκβιασμών στους βουλευτές και απαξίωση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών το πολυνομοσχέδιο

Καταχωρήθηκε: 14:35 - 28-3-2014

 

 

Με τη συνήθη διαδικασία των εκβιασμών στους βουλευτές της και απαξίωσης των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, η κυβέρνηση καταθέτει άλλον έναν μνημονιακό οδοστρωτήρα των εργασιακών δικαιωμάτων και της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Δεν σηματοδοτεί το “τέλος” του μνημονίου, αλλά τη συνέχειά του με ακριβώς τους ίδιους όρους εσωτερικής υποτίμησης, λιτότητας και ισοπέδωσης των εργαζομένων. Συνιστά το πρώτο μέρος της αποτύπωσης της συμφωνίας με την τρόικα, με το δεύτερο μέρος να έρχεται μετά τις ευρωεκλογές για να διαλύσει οριστικά κάθε ψευδεπίγραφη εικόνα αισιοδοξίας και ανάκαμψης.

 

Δεν μπορούν, όμως, άλλο να κρύψουν ότι η μόνη τους δέσμευση είναι απέναντι στους δανειστές και στα μνημόνια, αδιάφοροι για τις ανάγκες της κοινωνίας και τα δικά της συμφέροντα.

 

 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020