ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι δανειστές έστειλαν τελεσίγραφο 24 ωρών στην Ελλάδα σύμφωνα με το Bloomberg
Καταχωρήθηκε: 14:02 - 12-6-2015
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα, καθώς σύμφωνα με το Bloomberg, οι δανειστές έστειλαν τελεσίγραφο 24 ωρών προς την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να καταθέσει ισχυρές προτάσεις, ώστε να μπορέσει να κλείσει η 5η αξιολόγηση που θα ανάψει το πράσινο φως για τη χρηματοδότηση.
Όπως αναφέρει το Bloomberg «οι διπλωματικές αβρότητες εξαφανίστηκαν χθες στις Βρυξέλλες καθώς ο Πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλτ Τουσκ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενώ το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε απ” την διαπραγμάτευση».
Μάλιστα επικαλούμενο δύο ευρωπαϊκές πηγές, σημειώνει πως όλοι οι δανειστές ετοιμάζονται πλέον για όλα, ακόμα και το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.