Home

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι δανειστές έστειλαν τελεσίγραφο 24 ωρών στην Ελλάδα σύμφωνα με το Bloomberg

Καταχωρήθηκε: 14:02 - 12-6-2015



Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα, καθώς σύμφωνα με το Bloomberg, οι δανειστές έστειλαν τελεσίγραφο 24 ωρών προς την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να καταθέσει ισχυρές προτάσεις, ώστε να μπορέσει να κλείσει η 5η αξιολόγηση που θα ανάψει το πράσινο φως για τη χρηματοδότηση.

 

Όπως αναφέρει το Bloomberg «οι διπλωματικές αβρότητες εξαφανίστηκαν χθες στις Βρυξέλλες καθώς ο Πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλτ Τουσκ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενώ το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε απ” την διαπραγμάτευση».

 

Μάλιστα επικαλούμενο δύο ευρωπαϊκές πηγές, σημειώνει πως όλοι οι δανειστές ετοιμάζονται πλέον για όλα, ακόμα και το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

 


 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020