Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το PREVEZA CUP 2015
Καταχωρήθηκε: 18:21 - 5-7-2015
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το PREVEZA CUP 2015. Στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός για την πόλη μας όπως ανέφερε και ο κ. Τάκης Παππάς διευθυντής των αγώνων και πρόεδρος της Γ.Ε Πρέβεζας πήραν μέρος αθλητές απο 54 χώρες προσφέροντας μας πλούσιο θέαμα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μεγάλος νικητής στον τελικό των μονών των αγοριών αναδείχθηκε ο Έλληνας αθλητής Χρήστος Αντωνόπουλος κερδίζοντας τον Ιταλό Federico Iannaccone με σκορ 6-1,6-2 .
Στον τελικό των κοριτσιών αντίστοιχα, η Ελληνίδα Βασιλική Καρβούνη δεν κατάφερε να νικήσει την Αμερικάνα Nicole Lynn Anderson χάνοντας με 3-6,6-4,6-7(4).
Στα διπλά των αγοριών οι αθλητές Χρήστος Αντωνόπουλος και Βασίλης Ηλιόπουλος κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση κερδίζοντας τους Τούρκους Yanki Erel και Atakan Cezer 5-7,6-2[10-6]. Τ
έλος στον τελικό στα διπλά των κοριτσιών νικήτριες αναδείχθηκαν η Ελληνίδα Αναστασία Παλάσκα με συμπαίκτρια την Ισπανίδα Laura Lopez Gieze νικώντας τις αθλήτριες Rikeetha Pereira και Anjana Suresh από την Ινδία και τον Καναδά αντίστοιχα με σκορ 6-1,4-6[10-5].
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες !!