Home

Καθάρισαν το στρατόπεδο Σολωμού μετά από πολύχρονη εγκατάλειψη – Τι συμβαίνει;

Καταχωρήθηκε: 14:20 - 11-8-2015

 

 

Μετά από πολυετή εγκατάλειψη  το στρατόπεδο  Σολωμού  που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Πρέβεζας καθαρίστηκε. Αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου μπουλντόζες του στρατού μεταφέρθηκαν στο σημείο και καθάρισαν το χώρο από τα χορτάρια και τα μπάζα.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί τέτοια σπουδή καλοκαιριάτικα;

Υπενθυμίζουμε ότι από το Μάιο   το συγκεκριμένο Στρατόπεδο μαζί με το Περδίκη Πυλάδη πίσω από το νέο αλιευτικό καταφύγιο στον Παντοκράτορα ήταν από τα πρώτα στο σχεδιασμό για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που  υλοποιεί το Υπουργείο Άμυνας, με στόχο να εξασφαλισθούν έσοδα της τάξεως του 1,5 δις ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Βέβαια από τον Μάιο μας προέκυψε και το νέο δάνειο με τα ενέχυρα 50 δις δημόσιας περιουσίας.

 

Σε κάθε περίπτωση η βελτίωση της εικόνας του στρατοπέδου ήταν απαραίτητη για λόγους αισθητικής αλλά και πυρασφάλειας.

Για το θέμα της αξιοποίησης ίσως στους επόμενους μήνες να έχουμε εξελίξεις με τον στρατό να έχει τον πρώτο λόγο.


ΥΓ  Για πιθανή μεταφορά και εγκατάσταση προσφύγων ή λαθρομεταναστών  σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν επιτρέπεται εντός πολεοδομικού σχεδίου μια πόλης.

   


 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020