Home

Παρεμβάσεις στο Μνημείο του Αγνώστου Ναύτη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας.

Καταχωρήθηκε: 13:41 - 31-8-2015




Εκτεταμένες παρεμβάσεις  στην περίφραξη και γενικότερα στον  χώρο του Μνημείου του Αγνώστου Ναύτη δρομολόγησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας.

Η είσοδος στο Μνημείο έχει αποκλειστεί και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες απομάκρυνσης της περίφραξης η οποία  υπέστη  σοβαρές ζημιές όχι  μόνο λόγω της διάβρωσης αλλά και   βανδαλισμών που  έχουν κατά καιρούς  σημειωθεί.

Οπως τονίζει η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Παρθενία Καζάκου οι εργασίες στον σημαντικό αυτό χώρο θα ολοκληρωθούν  σύντομα  έτσι ώστε  στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα  της επετείου ανατίναξης του ναρκαλιευτικού  Πηνειός η  αποκατάσταση να έχει ολοκληρωθεί.

Με την ευκαιρία αυτή  η κ.Καζάκου ζητά την συνεργασία των πολιτών στην  προστασία του Μνημείου δεδομένου  ότι  υπάρχουν  αρκετές καταγγελίες για περιστατικά βανδαλισμών  στον χώρο που έχει συνδεθεί με ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για την περιοχή μας ,  την ανατίναξη του ναρκαλιευτικού Πηνειός στις 24-10-1945 παρασύροντας στον θάνατο 19  άτομα.

 



 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020