Home

Στην Πρέβεζα ο Στ. Θεοδωράκης

Καταχωρήθηκε: 15:10 - 8-10-2015



την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015, στις 11:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα (Αίθουσα Φρόντζου Πολιτείας, Λόφος Αγ. Τριάδας, Ιωάννινα) ο προσυνεδριακός διάλογος για την περιφέρεια της Ηπείρου. Παρών θα είναι  και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης!

Ο διάλογος γίνεται στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών που έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα από το Ποτάμι και θα συμμετέχουν τα μέλη και στελέχη του Ποταμιού από την Ήπειρο.


Επίσης:


Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στην Ήπειρο από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί την Παραμυθιά και το μεγάλο, παραδοσιακό παζάρι του Λάμποβου το πρωί του Σαββάτου (γύρω στις 11πμ αναμένεται ή άφιξη του).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί την Πρέβεζα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφθεί το Μέτσοβο Ιωαννίνων.

Ζγούρης Φώτιος

Κεντρικός Συντονιστής Ηπείρου "Το Ποτάμι"

Τ 6972835328

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020