Χωρίς τον αυτόματο μηχανισμό στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο
Καταχωρήθηκε: 22:42 - 18-5-2016

Τρεις επιτροπές της Βουλής, η Οικονομικών Υποθέσεων, η Παραγωγής και Εμπορίου και η Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης καλούνται από τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης να επεξεργαστούν το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών υπό τον τίτλο «Επείγουσες Διατάξεις για την Εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή, με τελικό στόχο να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το απόγευμα της Κυριακής.
Στο πολυνομοσχέδιο, το περιεχόμενο του οποίου, αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δεν έχουν συμπεριληφθεί οι επίμαχες διατάξεις που αφορούν τον μηχανισμό αυτόματων δημοσιονομικών περικοπών (κόφτης).
Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας στις Επιτροπές έχει προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της Παρασκευής και η εισαγωγή του στην Ολομέλεια το πρωί του Σαββάτου.