Διακοπές για 54 άτομα στην Πάρο κανόνισε ο Τσίπρας - Τον ''κάρφωσε'' ο Άδωνις - Ξεκίνησε το τρολάρισμα
Καταχωρήθηκε: 20:57 - 27-7-2016

Πολλά «μποφόρ» έχει προκαλέσει η τροπολογία που έχει καταθέσει η κυβέρνηση, με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.
Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του… επείγοντος η επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, την Παρασκευή, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και περίπου 54 άτομα συνοδεία θα καλυφθεί από… τα κρατικά ταμεία.
Την αποκάλυψη έκανε μέσω των social media ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε συγκεκριμένα:Ο @atsipras πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν.Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς
Άμεσα ξεκίνησε τρολάρισμα στα social media
Κάρτα σίτισης να πάρετε στην Πάρο #kinima_twn_54

Κάνε Παναγιά μου να με πάρουνε και μένα στην Πάρο

και εμένα.....

Εγώ δεν θα έρθω;
