Home

Επεισόδιο στην Ιθάκη με μεγιστάνα και δημοσιογράφο [Video]

Καταχωρήθηκε: 09:12 - 18-8-2016

Ούτε στην Ιθάκη δεν μπορούν να βρουν καταφύγιοι οι διάσημοι, ακόμη κι αν είναι από την άλλη άκρη του κόσμου... Την οργή του Βρετανού μεγιστάνα Σερ Φίλιπ Γκριν προκάλεσε η εμφάνιση δημοσιογράφου του Sky News στην Ιθάκη.

 

Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Μπάουεν έφτασε στο ελληνικό νησί για να εντοπίσει τον Γκριν, ιδιοκτήτη των καταστημάτων BHS που πρόσφατα έβαλαν «λουκέτο», και να του κάνει μερικές ερωτήσεις για τους 20.000 εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τις συντάξεις τους.

 

«Θα πετάξω την κάμερα στη θάλασσα» φώναξε εμφανώς ενοχλημένος ο Σερ Φίλιπ Γκριν, όταν ο δημοσιογράφος τον εντόπισε στο Βαθύ. «Να φύγετε από εδώ… Θα καλέσω την αστυνομία» απάντησε ο εκατομμυριούχος στην προσπάθεια του δημοσιογράφου να του θέσει ορισμένα ερωτήματα.

 

Ο Μπάουεν είχε επιχειρήσει και νωρίτερα να μιλήσει με τον Γκριν, καθώς είχε πλησιάσει το πολυτελές γιοτ του με τουριστικό ταξί. Το πλήρωμα, όμως, του ζήτησε να απομακρυνθεί, εξηγώντας του ότι ο Γκριν δεν θέλει να μιλήσει σε δημοσιογράφους.



newonly.gr

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020