Home

Εκπρόθεσμα δηλώθηκε ο Γκαρσία

Καταχωρήθηκε: 13:11 - 26-2-2018

Την δική της απάντηση έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην διαρροή του Ολυμπιακού αναφορικά με το αν ο Όσκαρ Γκαρσία ήταν δηλωμένος κανονικά ως προπονητής των «ερυθρόλευκων» στο χθεσινό ντέρμπι.

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το επίσημο έγγραφο των αξιωματούχων 75 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, στο οποίο αναγράφεται ως προπονητής του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης και όχι ο Όσκαρ Γκαρσία.

 

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στο παραπάνω γεγονός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο έγγραφο που επικαλείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εκπρόθεσμο, αφού 15 λεπτά μετά την εμπρόθεσμη κατάθεση της λίστας, δόθηκε νέα, στην οποία αντί του δηλωμένου Χρήστου Κόντη, δηλώθηκε ο Όσκαρ Γκαρσία.

 

Παράλληλα το πρώτο έγγραφο που παρουσιάστηκε στους αξιωματούχους – που δεν ήταν δηλωμένος ο κόουτς του Ολυμπιακού- είναι το επίσημο έγγραφο, με βάση το οποίο γίνεται και το φύλλο αγώνα, το οποίο φέρει την υπογραφή των «ερυθρόλευκων».

 

sdna.gr

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020