Σπασμένος ο θόλος στην παιδική χαρά της πλατείας Ανδρούτσου
Καταχωρήθηκε: 09:36 - 19-3-2018

Ζήτημα πρόκλησης ατυχήματος αποτελεί ο σπασμένος γυαλινος θόλος στην τσουλήθρα της παιδικής χαράς στην πλατεία Ανδρούτσου. Οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να επιληφθούν του ζητήματος, ωστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.
Εκτός από τον θόλο, ο χώρος γενικά δεν βρίσκεται σε καλή κατασταση και χρήζει άμεσα ενός λίφτινγκ, εν όψη και του Πάσχα όπου πολλοί απο τους επισκέπτες παιρνούν με τα παιδιά τους αρκετό από χρόνο τους.
Ας μην ξεχνάμε ότι στις μέρες μας η παιδική χαρά αποτελεί μια από τις λίγες προσιτές διασκεδάσεις για τη μέση οικογένεια, η ανάγκη για ασφαλείς υποδομές είναι πλέον επιτακτική.
Η επίσκεψη στην παιδική χαρά αποτελεί διεξοδο ψυχαγωγίας για τους περισσότερους από εμάς και το να είναι ο χώρος αυτός ασφαλής και με καλοδιατηρημένα παιχνίδια είναι μέγιστης σημασίας.