Home

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τα δυο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Πρέβεζα

Καταχωρήθηκε: 15:01 - 6-4-2020

Η εικόνα ως προς την πορεία υγείας των νοσούντων από κορωνοϊο ως και τα νέα   ύποπτα κρούσματα  στην Ήπειρο μέχρι σήμερα   (Δευτέρα 6 Απριλίου) το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία των νοσοκομείων, έχει ως εξής:

 

 

  1.  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :

 

  1. Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο άτομα:

 

  1. Από τη Μονάδα Λοιμωδών πήραν εξιτήριο κατά την χθεσινή ημέρα το άτομο του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου της Πρέβεζας καθώς και μία γυναίκα, κάτοικος Πρέβεζας, αφού ήταν καλά στην υγεία τους. Και οι δύο παραμένουν στην οικία τους και παρακολουθούνται .

 

  1. Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, εξακολουθούν να νοσηλεύονται  τρία  διαπιστωμένα θετικά περιστατικά.

 

  1. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τριάντα πέντε (35) νέα δείγματα , που αφορούν όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά.

 

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

 

 

Γ. ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

 

 

Δ.  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

 

     Ε.  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 

 

Στο Camping του Δρεπάνου εξακολουθούν να φιλοξενούνται είκοσι    άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί  οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Η σημαντικότερη πρόοδος των διαπραγματεύσεων έως σήμερα είναι με την Γαλλική Πρεσβεία. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους .

 

 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020