Home

Από σήμερα στην ΔΕΗ Παγκρατίου εξοφλούνται οι λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι

Καταχωρήθηκε: 15:05:47 - 1-2-2012

Έγινε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση στη ΔΕΗ Παγκρατίου. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και η Ανοικτή Πρωτοβουλία φορέων και πολιτών Βύρωνα, μετά απόφαση της συγκέντρωσης στη Λουίζα, μαζί με τη  Συνέλευση για δράσεις ενάντια στα χαράτσια Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου, Ζωγράφου, που πήρε την πρωτοβουλία και μαζί με πολλούς κατοίκους. Απαιτήθηκε να μπορούν να εξοφλούνται λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι και να μπορούν να γινονται διακανονισμοί. Υπενθυμίζουμε ότι γραπτά το αίτημα έχει κατατεθεί στη ΔΕΗ Παγκρατίου στις 27/1.

σι. 

Σήμερα, μετά τη μαζική παρουσία των κατοίκων και επικοινωνία της τοπικής διεύθυνσης με τα κεντρικά δόθηκε εντολή από τα κεντρικά, να μπορούν να εξοφλούνται στα ταμεία της ΔΕΗ στο Παγκράτι, χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες, οι λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι. Απλώς, πριν τα ταμεία, θα πηγαίνουν στα διπλανά γκισσέ με τα Νο: 1,2,3 και θα υπολογίζεται το ποσό για πληρωμή χωρίς το χαράτσι.

 

Το έγγραφο που καταθέσαμε σήμερα 1/2/2012 για να υπάρχει ενημέρωση της ανοικτής Πρωτοβουλίας σε περίπτωση εντολών διακοπών στο Βύρωνα

Η ανακοίνωση που τοιχοκολήσαμε μετά την ανακοίνωση της ρύθμισης, έξω από τη ΔΕΗ Παγκρατίου

 

http://antixaratsi.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

 

 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020