Home

Eυχαριστήριο μήνυμα της Αγνής Σμπόνια στους ψηφοφόρους της Πρέβεζας.

Καταχωρήθηκε: 16:52:12 - 7-5-2012





Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 6 Μαΐου 2012, είχε ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και το λαό μας.
Και σίγουρα το αποτέλεσμα της, καθορίζει τις εξελίξεις αλλά και το μέλλον του Ελληνικού λαού και κύρια της Νεολαίας.

Συμμετείχα σ' αυτή την εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την εκπροσώπηση του Πρεβεζάνικου λαού, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας το δύσκολο του εγχειρήματος τη μεταβατική αυτή περίοδο, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι προκειμένου να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας, χρειάζεται ένα προοδευτικό σχέδιο για την χώρα, που να διασφαλίζει την ισότιμη θέση στην Ευρώπη, τις αλλαγές που απαιτούνται σ΄όλα τα επίπεδα, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ενίσχυση των δημοκρατικών κανόνων.
 
Συμμετείχα, σ' αυτόν τον αγώνα, διεκδικώντας, η φωνή των νέων, που τόσο πλήττονται από την καταναγκαστικά εφαρμοζόμενη πολιτική και  την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που επέβαλλε η Ε.Ε. για την βιωσιμότητα της χώρας, εξαιτίας των προβλημάτων, που είχαν συσσωρεύσει οι προηγούμενες από την δική μου γενιές, να φτάσει στην Βουλή των Ελλήνων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας, αλλά και τις ερχόμενες γενιές.

Απευθύνθηκα με ειλικρίνεια και με τις καλύτερες των προθέσεων μου, ως απότοκο του νεαρού της ηλικίας μου, σε κάθε Πρεβεζάνο, σε κάθε Πρεβεζάνα, συνολικά και ατομικά, ζητώντας την στήριξη τους, γιατί εκτίμησα και εγώ και οι Πρεβεζάνοι που με στηρίζουν, ότι χρειάζεται, πέραν των άλλων, ανανέωση και φρεσκάδα η πολιτική σκηνή της εκλογικής μας περιφέρειας, χρειάζεται νέους ανθρώπους που δικαιούνται  να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, να παλέψουν και να σχεδιάσουν για το μέλλον τους.

Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου, αυτούς που με στήριξαν και τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που είχαν άλλες επιλογές, εκτιμώντας ότι αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θα είχα αξιολογηθεί θετικά και από αυτούς, αλλά και από όλους τους Πρεβεζάνους.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλες τις διεκδικήσεις τους, τόσο των πολιτών, όσο και για τα γενικότερα ζητήματα της εκλογικής μας περιφέρειας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια και παλεύοντας για την κοινωνία και τη χώρα μας.

Εύχομαι στους εκλεγμένους βουλευτές Δημήτρη Τσουμάνη και Βασίλη Ιωάννου καλή τους επιτυχία και τους υπενθυμίζω, αυτό που έλεγα προεκλογικά, ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως και σε κάθε συμπατριώτη μας, όταν και όπου με χρειασθούν.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, υπενθυμίζοντας ότι οι εποχές που έρχονται είναι πολύ πιο δύσκολες από την σημερινή, ενώ οι αγώνες που θα έλθουν θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ και θα μας χρειαστούν όλους ενωμένους σαν μια γροθιά!
Αθήνα 7 Μαΐου 2012.

Αγνή Σμπόνια.






 

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020