Ε. Βενιζέλος: Αν επαναληφθούν οι εκλογές τι θα αλλάξει;
Καταχωρήθηκε: 09:53:51 - 12-5-2012
Αναφερόμενος στον κ. Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Φώτη Κουβέλη είπε πως από τις συζητήσεις τους προκύπτει ότι υπάρχει κοινός τόπος για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης με όρο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και πως η μόνη προϋπόθεση για την επίτευξη του σχηματισμού της είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αύξηση του ποσοστού ενός κόμματος συνεπάγεται και αυξημένη ευθύνη προς τους ψηφοφόρους του» είπε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην στάση του κ. Τσίπρα.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Ε. Βενιζέλος θεωρεί οτι το θέμα δεν έχει κλείσει και πρέπει οι πολιτικοί αρχηγοί να σεβαστούν και τις προσπάθειες που θα καταβάλει για τον σχηματισμό κυβέρνησης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Για να γίνει διαπραγμάτευση του μνημονίου πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση» υποστηρίζει σε όλους τους τόνους ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
briefingnews.gr