Home

Bild: ''Η Ελληνίδα και τα 70 δισ €''

Καταχωρήθηκε: 18:39:35 - 24-5-2012

 

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Bild δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ», το οποίο αναφέρει:

«Δισεκατομμύρια ευρώ ζητάει από τη Γερμανία νεαρή Ελληνίδα, που μιλάει άπταιστα γερμανικά. Η Βίκυ Βουλβουκέλη, 29 ετών, του κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ζητά από τη Γερμανία 70 δισ. ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις. Η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει: “Οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα”. Η Β. Βουλβουκέλη θέλει, στην περίπτωση συμμετοχής (του κόμματός της) σε κυβερνητικό σχήμα, να καταγραφεί το θέμα των αποζημιώσεων και στη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού».

«Στο μεταξύ, η Bundesbank ζήτησε να μην δοθούν μετά τις εκλογές άλλα χρήματα στην Αθήνα, εάν οι Έλληνες δεν τηρήσουν τους στόχους της λιτότητας. Από τις Βρυξέλλες ακούγεται ότι η ομάδα εργασίας των χωρών της ευρωζώνης ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών να επεξεργαστούν εθνικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος της Bild.

enikos.gr

 

 

Επικοινωνία
Τηλ:6974 338163
Email: info@preveza-info.gr

All rights reserved
2008 - 2020