Θερινό Σχολείο από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με θέμα: Γνωρίζοντας τον Αυτισμό.
Καταχωρήθηκε: 17:15:14 - 29-5-2012


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει Θερινό Σχολείο με θέμα: Γνωρίζοντας τον Αυτισμό ,από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012,με διαμονή στο Ξενοδοχείο Princess Lanassa, στο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα.
Εισηγητές θα είναι ο Κος Φώτης Μωρόγιαννης, , Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής Συμπεριφορικών Διαταραχών, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,προσκεκλημένος του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, καθώς και τα στελέχη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, οι Λογοθεραπεύτριες Μαρία Ιγνατίου (M.Sc,MRCSLT) και Γλυκερία Λώλη (M.A.), η Εργοθεραπεύτρια Ηλέκτρα Αναγνώστου και ο Ψυχολόγος , Μιχάλης Τσεντσερής (MA-Msc-Med).
Το πρόγραμμα του θερινού σχολείου περιλαμβάνει εισηγήσεις, διαλέξεις, ομάδες εργασίας και συζητήσεις με τους ειδικούς .
Στο Θερινό Σχολείο , μπορούν να συμμετάσχουν γονείς, εκπαιδευτικοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και σχολών επαγγελμάτων υγείας ,καθώς και όσοι ασχολούνται με τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.
Πληροφορίες-Δήλωση συμμετοχής
Τηλ.6986180630
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ψυχολογική Στήριξη
Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα, ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Επικοινωνία: Κιν. 698 6180630