ΩΡΑ
20:05
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12-12-2020
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα

<

Ανακοίνωση δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας


ΠΕΛΜΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

Κατόπιν της επίμονης και συντονισμένης προσπάθειας του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας, με την πολύτιμη συνεργασία των αρμοδίων του οικείου Πρωτοδικείου ως και με την καθοριστική συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Αλεξανδρή, με τον οποίο υπήρξαν συναντήσεις αλλά και ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκλησή μας, επισκέφθηκε ο ίδιος την Πρέβεζα τον Μάρτιο του 2020 και πραγματοποίησε αυτοψία στο Δικαστικό Μέγαρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα εξής:

Δυνάμει της αριθ. πρωτ. 16987/2-12-2020 απόφασης, που υπογράφεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, αποφασίστηκε ο ορισμός επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του Δικαστικού Μεγάρου Πρέβεζας-Χρωματισμοί και συντήρηση δαπέδων» συνολικού προϋπολογισμού 74.257,18 ευρώ.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 7/12/2020 και ως ημερομηνία για την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών έχει οριστεί η 11/12/2020, ημέρα Παρασκευή. Προηγήθηκε δε, η αριθ.16715/26-11-2020 απόφαση περί έγκρισης των συμβατικών τευχών και της χρηματοδότησης του έργου.

Παρά τις δυσκολίες, εγκρίθηκε το ανωτέρω ποσό, το οποίο βεβαίως –αναμφίβολα- δεν μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, όμως ενόψει της νυν δυσμενούς χρονικής συγκυρίας, είναι τουλάχιστον μία καλή αρχή. Στόχος μας παραμένει, η έγκριση και χρηματοδότηση περαιτέρω εργασιών, που είναι αναγκαίες για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Δικαστικού Μεγάρου.

Με την ευκαιρία, να γνωστοποιήσουμε προς τους συμπολίτες μας ότι, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις του Ειρηνοδικείου, της Εισαγγελίας και του Πρωτοδικείου μας, επί σειρά ετών, κατέβαλε και καταβάλλει προσπάθειες προςόλους τους αρμοδίους παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και Δικαιοσύνης ώστε να παραδοθεί, μετά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών και το κτίριο της πρώην στρατιωτικής λέσχης, προς χρήση των δικαστικών υπηρεσιών.

Ήδη, επιτέλους, έγιναν βήματα προς την κατεύθυνση αυτή, δρομολογήθηκαν ενέργειες, έχουν ληφθεί οι ανάλογες αποφάσεις και ευελπιστούμε στην ολοκλήρωση της παρούσας φάσης και στην αποπεράτωση των απαιτούμενων εργασιώνώστε να αποσυμφορηθούν οι Δικαστικές Υπηρεσίες, καθόσον στους χώρους του εν λόγω κτιρίου, θα στεγαστούν οι υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας.

 

Πρέβεζα 11/12/2020

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

|


Ροή Ειδήεων

09:05 | Πρέβεζα
Αποχωρούν τα ΕΛ.ΠΕ. από την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στις χερσαίες παραχωρήσεις Άρτας - Πρέβεζας


07:04 | Ελλάδα
Χρυσός ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου


06:47 | Ελλάδα
Χρυσό στην κωπηλασία ο Στέφανος Ντουσκος


15:02 | Ελλάδα
Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και η πρόκριση στον τελικό των κρίκων! [Video]


12:44 | Ελλάδα
Σήμερα στις 2 η έναρξη της ολυμπιάδας του #Tokyo2020, καλή επιτυχία στην Ελληνική Αποστολή


17:05 | ΠΡΕΒΕΖΑ
Το νέο ΚΔΑΠ στη Μαργαρώνα της Ροδάνθης Σωτηροπούλου είναι επιτέλους κοντά σας!


06:47 | Αθλητικά
Πρωταθλητές οι Bucks με 50 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο


15:02 | Ελλάδα
Διαδικτυακή Παρουσίαση του Παράκτιου Μετώπου & της Marina Galleria


12:33 | Ελλάδα
Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ΤΟΚΙΟ
Το πλήρες πρόγραμμα της ΕΡΤ20:05 | ΠΡΕΒΕΖΑ
''Οι Ατσάλινες '' 4 και 5 Αυγούστου στο κηποθέατρο της Πρέβεζας


18:50 | ΠΡΕΒΕΖΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στην Πρέβεζα


12:06 | Πρέβεζα
''ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ'' στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ την Παρασκευή 2/7στις 8:30μ.μ.


09:05 | Πρέβεζα
Βένια Καραγιαννίδου μια Πρεβεζάνα στον τελικό του HOUSE OF FAME.


15:22 | Πρέβεζα
Ανακοινώθηκαν οι γαλάζιες σημαίες για το 2021 - 7 στην Πρέβεζα