ΩΡΑ
13:18:59
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22 Ιουνίου 2011
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Υγεία



Ολοκλήρωση του μαστογραφικού ελέγχου στην Πρέβεζα, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαστογραφικός έλεγχος ευαισθητοποίησης του πληθυσμού, ο οποίος διενεργήθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία κατόπιν προσκλήσεως του τοπικού παραρτήματος Πρέβεζας, και έλαβε χώρα από τις 04/06/2011 έως και τις 13/06/2011, στα δημοτικά διαμερίσματα Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου.

Συνολικά εξετάσθηκαν περίπου 400 γυναίκες. Προτιμήθηκαν κυρίως γυναίκες χωρίς ασφαλιστική ικανότητα και ηλικία μεταξύ 40 και 70 ετών. Υπήρξε πράγματι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των συμπολιτισσών μας, υπερκαλύφθηκαν όλες  προσφερόμενες θέσεις και αυτό καταδεικνύει την αλλαγή νοοτροπίας της Ελληνίδας γυναίκας στο θέμα της πρόληψης. Αλλαγή νοοτροπίας η οποία αποτελεί και τον κύριο μέλημά μας μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που πρόσφεραν εθελοντικά και στήριξαν όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Τον χορηγό κ. Στέργιο Γιαννάκη και τους στενούς του συνεργάτες, τον ιατρό ογκολόγο κ. Συγκούνα Ευάγγελο, την κα Αλίκη Ευθυμίου-Λάμπρου, την κα Κατσικοβόρδου Όλγα, την κα Νταλαμάγκα Λαμπρινή, την κα Άννα Μπόχτη,την κα Κόντου Ουρανία, την κα Δημούση Άννα, την κα Τσιλιάκου Λίτσα, την κα Σμπόνια Άγα, την κα Απέργη Έλσα, την κα Κατσαούνου Έφη, την κα Ζώτου Άννα, την κα Ανυφαντή Άννα, την κα Δούλη Φρειδερίκη, και φυσικά το τεχνολογικό προσωπικό της κινητής μονάδας που πραγματικά κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί ο μαστογραφικός έλεγχος.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε κατά την παραμονή του μαστογράφου στην Πρέβεζα, όπως και τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας για την συνδρομή του στα Περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Ζαλόγγου και Λούρου όπου συνεχίστηκε ο μαστογραφικός έλεγχος.

Μέλημα μας είναι πάντα η κοινωνική προσφορά σε θέματα ευαισθητοποίησης του πληθυσμού, μέσα από οργανωμένα και επίσημα προγράμματα πρόληψης, αυτές τις αρχές υπηρετούμε διότι ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ.

 

Μετά Τιμής

Ο Πρόεδρος

 

  Ιωάννης Καπώνης

|






Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα