ΩΡΑ
18:17
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14-9-2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕλλάδαΠοιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

 

Όταν πρόκειται για ελλειπτικά μηχανήματα και διαδρόμους γυμναστικής, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και μοντέλα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Κάθε μηχάνημα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Παρακάτω θα δούμε μερικές κατηγορίες και τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

 

Ελλειπτικά μηχανήματα με μπροστινή κίνηση

 

Τα ελλειπτικά με μπροστινή κίνηση είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους ελλειπτικών στην αγορά. Διαθέτουν ένα μεγάλο σφόνδυλο που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος, ο οποίος παρέχει ομαλή και ρευστή κίνηση. Τα πεντάλ στα ελλειπτικά με μπροστινή κίνηση είναι συνήθως άνετα, παρέχονταςένα πιο φυσικό βηματισμό. Τα περισσότερα είναι διαθέτουν διάφορα επίπεδα αντίστασης και ρυθμίσεις κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την προπόνησή τους στην επιθυμητή έντασή που θέλουν.

 

Ελλειπτικά μηχανήματα με πίσω κίνηση

 

Οι ελλειπτικές μηχανές με πίσω κίνηση διαθέτουν ένα μεγάλο σφόνδυλο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανήματος, ο οποίος παρέχει ομαλή και φυσική κίνηση. Τα πεντάλ στα ελλειπτικά με πίσω κίνηση είναι συνήθως πιο κοντά μεταξύ τους. Έχουν και αυτά διάφορα επίπεδα αντίστασης και ρυθμίσεις κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την προπόνησή τους στο επίπεδο δυσκολίας που θέλουν.

 

Ελλειπτικά με κεντρική κίνηση

 

Τα ελλειπτικά με κεντρική κίνηση είναι ένας σχετικά νέος τύπος ελλειπτικών μηχανών. Διαθέτουν έναν σφόνδυλο που βρίσκεται στο κέντρο του μηχανήματος, ο οποίος παρέχει σταθερή και ισορροπημένη κίνηση. Ταελλειπτικά μηχανήματα με κεντρική κίνηση είναι συνήθως πιο συμπαγή από άλλους τύπους ελλειπτικών μηχανών, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο. Και εδώ συναντάμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως και στα άλλα μοντέλα.

 

Διάδρομοι γυμναστικής

 

Οδιάδρομος γυμναστικής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους μηχανημάτων γυμναστικής. Διαθέτουν μια επίπεδη επιφάνεια, με μια κινούμενη ζώνη, στην οποία οι χρήστες μπορούν να περπατήσουν, να τρέξουν. Οι διάδρομοι γυμναστικής, είναι εξαιρετικοί για την υγεία και της αντοχή της καρδιάς άλλα και για την καύση θερμίδων και την απώλεια βάρους. Είναι και αυτή εξοπλισμένοι με διάφορες ρυθμίσεις ταχύτητας και κλίσης.

 

Ποδήλατο γυμναστικής

 

Τα σταθερά ποδήλατα είναι ένας άλλος δημοφιλής τύπος ελλειπτικών μηχανημάτωναερόβιας άσκησης. Είναι εξαιρετικά για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και της αντοχής, καθώς και για την καύση θερμίδων και την απώλεια βάρους. Είναι εξοπλισμένα με διάφορα επίπεδα αντίστασης που μπορεί κάνεις να προσαρμόσει, σύμφωνα με τις δίκες του απαιτήσεις.

 

Κωπηλατική μηχανή

 

Οι μηχανές κωπηλασίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν γυμναστική για όλο το σώμα. Προσομοιώνουν την κωπηλασία και τυπικά διαθέτουν κάθισμα, υποπόδια και λαβές. Οι μηχανές κωπηλασίας είναι ιδανικές για την άσκηση της καρδιάς, καθώς και για την ενίσχυση της δύναμης και την τόνωση των μυών. Επίσηςμπορείκάποιος να προσαρμόσει την ένταση της άσκησης στα επίπεδα αντίστασης που επιθυμεί.

 

Αναρριχητές σκαλοπατιών

 

Οι αναρριχητές σκαλοπατιών προσομοιώνουν το ανέβασμα των σκαλοπατιών και τυπικά διαθέτουν ένα σετ πεντάλ που κινούνται πάνω και κάτω. Οι αναρριχητές σκαλοπατιών είναι ιδανικοί για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και αντοχής, καθώς και για τόνωση των μυών στα πόδια και τους γλουτούς. Διαθέτουν και αυτά με την σειράτους ρύθμιση για την ένταση της άσκησης.

 

Επιλέγοντας το σωστό μηχάνημα για τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους για την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα των προπονήσεών σας και να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

|


Ροή Ειδήεων

10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα


18:01 | Πρέβεζα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός


13:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα