ΩΡΑ
23:52
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19-8-2014
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα



Εργαζόμενοι νοσοκομείου Πρέβεζας: όχι στην διάλυση - Διοίκηση: επίλυση του προβλήματος στις εφημερίες της χειρουργικής...


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





 

Σήμερα, Τετάρτη 19/8/2014, οι εργαζόμενοι του ΓΝ Πρέβεζας , μετά από απόφαση της Γ.Σ. καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη Γενικού Χειρούργου. Μια ακόμα έλλειψη που μαζί μ’ αυτές των Αναισθησιολόγων, των Ορθοπεδικών, των Παιδιάτρων, των Παθολόγων κ.λ.π. οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση του νοσοκομείου.

Η κυβέρνηση και η τρόικα θεωρούν την υγεία εμπόρευμα και όχι κοινωνικό αγαθό. Γι’ αυτό και κλείνουν νοσοκομεία, μειώνουν κλίνες, μείωσαν τις δαπάνες για την υγεία κατά 60%, αποψιλώσαν τα νοσοκομεία από τους εργαζόμενους και συνεχίζουν με την «αξιολόγηση». Σκοπός τους η εμπορευματοποίηση της Υγείας. Γι’ αυτό και διαλύουν το νοσοκομείο της Πρέβεζας, απαξιώνουν αυτό της Λευκάδας, για να μπορέσει να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο της Λευκάδας με ιδιωτικά – εμπορευματικά κριτήρια. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων Πρέβεζας.

Καλούμε τους γιατρούς του νοσοκομείου, με κινητοποιήσεις, να ενισχύσουν τον ενιαίο αγώνα.

Για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο της Πρέβεζας όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής. Για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που θυσιάζει την Υγεία του λαού στα επιχειρηματικά κέρδη. Για πλήρη δωρεάν, υψηλού επιπέδου Υγείας για όλους.

 

 

 

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε η αναγκαιότητα της άμεσης και επιτακτικής ανάγκης για την κάλυψη των εφημεριών στα επείγοντα του Χειρουργικού Τομέα, με εντολή του Υπουργού Υγείας σε συνεργασία με την 6η Υ.ΠΕ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας δόθηκε λύση ως προς την άμεση αναγκαιότητα της κάλυψης της Χειρουργικής Κλινικής.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μόνιμη επίλυση του θέματος σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το Νοσοκομείο Πρέβεζας θα μείνει χωρίς ειδικευμένο Χειρουργό, διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί καθώς έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

 

|






Ροή Ειδήεων

18:27` | Πρεβεζα
Ημέρα Καριέρας Parga Beach Resort


12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;