ΩΡΑ
15:09
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1-9-2014
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Υγεία



Γαστρεντελογική διημερίδα στα Ιωάννινα


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





 

Συνεχίζοντας έναν επιτυχημένο θεσμό που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των ιατρών, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Γαστρεντερολογική Διημερίδα του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) σε συνεργασία με τη Γαστρεντερολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την επιστημονική εποπτεία και προεδρεία του Καθηγητή Παθολογίας Ε.Β. Τσιάνου. 
Στους επιστήμονες που θα παρακολουθήσουν τη Διημερίδα θα χορηγηθούν 11 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η φετινή Διημερίδα θα διεξαχθεί από τις 5 ως τις 7 Σεπτεμβρίου, στην συνεδριακή αίθουσα "Ευεργετών" του ξενοδοχείου Grand Serai, στο κέντρο της όμορφης και ιστορικής πόλης των Ιωαννίνων. 
Στόχος της επιστημονικής αυτής δραστηριότητας είναι η ενημέρωση των ιατρών για τις τελευταίες εξελίξεις σε ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας και για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί ιδιαίτερα σημαντικοί και καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Θα αναπτυχθούν ποικίλα θέματα που αφορούν σε νοσήματα του ανώτερου πεπτικού, του λεπτού εντέρου, του κατώτερου πεπτικού, του παγκρέατος, των χοληφόρων οδών, του ήπατος καθώς και στην ιδιοπαθή φλεγμονώδη πάθηση των εντέρων. Η επιλογή των θεμάτων έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε σύγχρονα κλινικά ερωτήματα.  Τα θέματα παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο σε παθολόγους, γενικούς γιατρούς και γαστρεντερολόγους όσο και σε ακτινολόγους, παθολογοανατόμους και χειρουργούς, καθώς υπάρχουν αρκετές σχετικές ομιλίες. 
Θα υπάρξει δυνατότητα ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων μεταξύ συναδέλφων από την ευρύτερη περιοχή και από ολόκληρη τη χώρα. Με την πρωτοβουλία του Καθηγητή κυρίου Τσιάνου, η Διημερίδα έχει αποκτήσει σημαντικό κύρος παρέχοντας ουσιαστική και εξειδικευμένη ιατρική γνώση με κατανοητό και μεθοδικό τρόπο, ενώ συνδυάζει και την επίσκεψη στην περιοχή της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδας που φημίζεται για τις ομορφιές της και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Η μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων έχει επιλεγεί φέτος να αγκαλιάσει με τη ζεστή της φιλοξενία τους συνέδρους, ώστε να συνδυάσουν τη σύγχρονη και εποικοδομητική γνώση με την ευχάριστη και γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψής τους στην Ήπειρο. 
Η εγγραφή για τη συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η Εναρκτήρια Ομιλία της Διημερίδας έχει προγραμματιστεί για τη Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο website της Διημερίδας: www.internal-medicine.gr 
Ο πρόεδρος της Διημερίδας Καθηγητής Ε.Β. Τσιάνος καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι ομιλητές της Διημερίδας θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις, το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 στην αίθουσα  "Ευεργετών"  στο Ξενοδοχείο Grand Serai.
 

 

Συνεχίζοντας έναν επιτυχημένο θεσμό που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των ιατρών, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Γαστρεντερολογική Διημερίδα του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) σε συνεργασία με τη Γαστρεντερολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την επιστημονική εποπτεία και προεδρεία του Καθηγητή Παθολογίας Ε.Β. Τσιάνου. Στους επιστήμονες που θα παρακολουθήσουν τη Διημερίδα θα χορηγηθούν 11 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η φετινή Διημερίδα θα διεξαχθεί από τις 5 ως τις 7 Σεπτεμβρίου, στην συνεδριακή αίθουσα "Ευεργετών" του ξενοδοχείου Grand Serai, στο κέντρο της όμορφης και ιστορικής πόλης των Ιωαννίνων. Στόχος της επιστημονικής αυτής δραστηριότητας είναι η ενημέρωση των ιατρών για τις τελευταίες εξελίξεις σε ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας και για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί ιδιαίτερα σημαντικοί και καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Θα αναπτυχθούν ποικίλα θέματα που αφορούν σε νοσήματα του ανώτερου πεπτικού, του λεπτού εντέρου, του κατώτερου πεπτικού, του παγκρέατος, των χοληφόρων οδών, του ήπατος καθώς και στην ιδιοπαθή φλεγμονώδη πάθηση των εντέρων. Η επιλογή των θεμάτων έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε σύγχρονα κλινικά ερωτήματα.  Τα θέματα παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο σε παθολόγους, γενικούς γιατρούς και γαστρεντερολόγους όσο και σε ακτινολόγους, παθολογοανατόμους και χειρουργούς, καθώς υπάρχουν αρκετές σχετικές ομιλίες. 


Θα υπάρξει δυνατότητα ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων μεταξύ συναδέλφων από την ευρύτερη περιοχή και από ολόκληρη τη χώρα. Με την πρωτοβουλία του Καθηγητή κυρίου Τσιάνου, η Διημερίδα έχει αποκτήσει σημαντικό κύρος παρέχοντας ουσιαστική και εξειδικευμένη ιατρική γνώση με κατανοητό και μεθοδικό τρόπο, ενώ συνδυάζει και την επίσκεψη στην περιοχή της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδας που φημίζεται για τις ομορφιές της και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Η μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων έχει επιλεγεί φέτος να αγκαλιάσει με τη ζεστή της φιλοξενία τους συνέδρους, ώστε να συνδυάσουν τη σύγχρονη και εποικοδομητική γνώση με την ευχάριστη και γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψής τους στην Ήπειρο. Η εγγραφή για τη συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ.Η Εναρκτήρια Ομιλία της Διημερίδας έχει προγραμματιστεί για τη Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο website της Διημερίδας: www.internal-medicine.gr Ο πρόεδρος της Διημερίδας Καθηγητής Ε.Β. Τσιάνος καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι ομιλητές της Διημερίδας θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις, το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 στην αίθουσα  "Ευεργετών"  στο Ξενοδοχείο Grand Serai. 

 

|






Ροή Ειδήεων

10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα


18:01 | Πρέβεζα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός


13:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα