ΩΡΑ
10:26:21
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29 Ιουνίου 2011
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΔΝΤ


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΔΝΤ

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των εργαζόμενων, της νεολαίας, των ανέργων στις  απεργιακές διαδηλώσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν όλες τις πλατείες της χώρας αποδεικνύοντας περίτρανα την πλήρη απονομιμοποίηση της κυβέρνησης και της πολιτικής της απέναντι στην εργαζόμενη πλειοψηφία. Χαιρετίζουμε στη Πρέβεζα τους εργαζόμενους που γύρισαν τη πλάτη στην απεργοσπασία της πλειοψηφίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου (δεν έκανε τίποτα για την επιτυχία της απεργίας -δεν έκανε ούτε καν συγκέντρωση), και συμμετείχαν στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συνέλευσης Πολιτών Πρέβεζας (28/6). Πορεύτηκαν στους δρόμους της πόλης με κατάληξη το δημαρχείο, όπου διαμαρτυρήθηκαν για την φορομπηχτική πολιτική του δήμου. Χαιρετίζουμε τον αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας (πρώην νομαρχία) στις 29/6, όλες ανεξαιρέτως τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη, αλλά και τους συμπολίτες  από την περιοχή μας που έχουν κατέβει στο  Σύνταγμα, όπου για ένα μήνα ο λαός της Αθήνας με την πολυήμερη παραμονή του απαιτεί:

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου και όλοι οι επίδοξοι διαχειριστές. Τα μόνα της στηρίγματα της κυβέρνησης αναδεικνύονται το κεφάλαιο, η εργοδοσία, η ΕΕ με το ΔΝΤ, όλοι οι πρόθυμοι του μεσοπρόθεσμου και οι έμποροι της «ενημέρωσης» των  μεγάλων κυρίαρχων ΜΜΕ.

 

Η διαδήλωση των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών στην Αθήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με συντονισμένο προαποφασισμένο σχέδιο καταστολής της που στόχο έχει τη βίαιη εκκένωση της πλατείας και το σπάσιμο της παραμονής των αγωνιζόμενων για πάνω ένα μήνα σ’ αυτή.

 Παρά τις προσπάθειές τους η πλατεία Συντάγματος αλλά και όλες οι πλατείες της χώρας είτε το θέλουν είτε όχι θα πλημμυρίζουν από εδώ και πέρα με διαδηλωτές, γιατί το ποτάμι της οργής θα φουσκώνει με κόσμο από τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές στις πόλεις  και τα χωριά.

Η κυβέρνηση, τρομοκρατημένη από την τεράστια και ανυποχώρητη συμμετοχή και συνέχιση των διαδηλώσεων, επιδιώκει με τον τρόπο αυτό να σπάσει και να εκκενώσει την πλατεία Συντάγματος. Θέλει να στείλει το μήνυμα του τρόμου σε όλη την κοινωνία, για να τελειώνει με τις  διαδηλώσεις και τις  απεργίες που είναι ικανές να ανατρέψουν τη βάρβαρη επιδρομή και την κοινωνική λεηλασία.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις. Το ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (ΝΑΡ) αλλά και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, στην οποία συμμετέχει, θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να συμβάλλουν στην οργάνωση των κινητοποιήσεων, σεβόμενοι τις δημοκρατικές διαδικασίες και όλα τα πολιτικά ρεύματα που εκφράζονται σε αυτές προβάλλοντας με αυτοτελή τρόπο τη δική μας άποψη για την ανάγκη της αντικαπιταλιστικής ανατροπής της επίθεσης. Για να ραγίσει η αστική κυριαρχία και να ανοίξει ο δρόμος της κοινωνίας των ελεύθερα συνεταιρισμένων παραγωγών της σοσιαλιστικής οργάνωσης της παραγωγής, της εργατικής εξουσίας και της κομμουνιστικής προοπτικής.

 Απαγόρευση των απολύσεων, αύξηση των μισθών και των συντάξεων, μόνιμη λιγότερη και σταθερή εργασία για όλους, δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία, μέσω της διαγραφής του ιμπεριαλιστικού χρέους, έξοδο από το ευρώ, την ΟΝΕ και την Ε.Ε,  με το πέρασμα στο δημόσιο των τραπεζών, των μεγάλων στρατηγικών επιχειρήσεων και υποδομών καθώς και των επιχειρήσεων που κλείνουν, χωρίς αποζημίωση, δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας, κατάργηση των φόρων για τους ανέργους και αναλογική φορολόγηση των κερδών και του συσσωρεμένου πλούτου. Δήμευση των περιουσιών όσων επιχειρήσεων  προχωρούν σε απολύσεις.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

 

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ

Οργάνωση Πρέβεζας   

συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

|


Ροή Ειδήεων

00:12 | Life&Style4
Σήμερα το βράδυ στις 03:00 ξημερώματα Κυριακής γυρίζουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά


14:02 | Ήπειρος
Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο - Σάββατο 28 Μαρτίου


16:30 | Πρέβεζα
Στο νοσοκομείο Ιωαννινων νοσηλεύεται το μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πρέβεζα


14:09 | Ήπειρος
Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο Πέμπτη 26 Μαρτίου


13:50 | Πολιτική
Πέτσας: Σε 3 άξονες τα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης


13:02 | Ελλάδα
Κορωνοϊός: Τι μέτρα εξετάζει η Κυβέρνηση για το Πάσχα


14:55 | Πρέβεζα
Στο νοσοκομείο Πρέβεζας νοσηλεύεται ύποπτο κρούσμα Κορωνοϊού


11:55 | Πρέβεζα
Σεισμική δόνηση πριν από λίγο ανατολικά της Πάργας


11:39 | Πρέβεζα
Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου


20:00 | Ήπειρος
11 πρόστιμα στην Ήπειρο για τις άσκοπες μετακινήσεις


21:09 | Πρέβεζα
Πυρκαγια σε διαμέρισμα πολυκατοικίας απέναντι από την πυροσβεστική [Video]


15:31 | Πρέβεζα
Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών από το σεισμό στον δήμο Πάργας


15:01 | Πρέβεζα
Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στα νοσοκομεία Πρέβεζας και όλης της Ηπείρου


13:02 | Πρέβεζα
Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας: Αποφύγετε την εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων


09:39 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια


20:00 | Ελλάδα
Απαγόρευση κυκλοφορίας - Ποιοι θα μετακινούνται, με ποια έγγραφα


19:32 | Πολιτική
Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για την απογορευση της κυκλοφορίας