ΩΡΑ
13:11
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9-1-2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρθρογραφία



Αυλή των Θαυμάτων...


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





 Γράφει ο Βασίλης Καραβάσης

Τυφλοί, κουτσοί, σακάτηδες, Καμμένοι ή καμένοι από βιτριόλι ή από την φορολογία, ξεχνούν ακίνητα εκατομμυρίων καθώς και εκατομμύρια στο πόθεν αίσχ(ο)ς, ή τα χάνουν από χρόνο σε χρόνο, ποδοσφαιριστές μας εκπροσωπούν στο ευρωκοινοβούλιο και τας Ευρώπας, πληρώνονται από το κράτος και διάγουν "ζωή και κότα" μετά των συζύγων, οι της χρυσής αυγής δικαιούνται πλέον και σύνταξης από το ελληνικό κράτος, τα κορίτσια της καθαριότητας πετούν τις σκούφιες τους και αναλαμβάνουν τις γραμματείες των δικαστηρίων και μαζί και οι της ΕΡΤ οι οποίοι τζιράρουν μέχρι και 2 ή ίσως 4 εκατομμύρια το χρόνο, επιδοτούνται από όλους εμάς με 180 εκατομμύρια ευρώ για να μας παρουσιάζουν τις ειδήσεις και τα προγράμματα του 1-2% τηλεθέασης.

Κι έχεις όλους αυτούς, να μετρούν και ξαναμετρούν τα λεφτά που απομυζούν από όλους εμάς, και ενίοτε ενημερώνουν μανάδες και συγγενείς να τα βγάλουν από τις τράπεζες, μπας και γλυτώσουν από τα κάπιταλ κοντρόλς, ή τα χωρίζουν σε καμμιά 50 αριά λογαριασμούς που ΔΕΝ υπερβαίνουν τα 40 χιλιάρικα μην και τα χάσουν, σε πιθανό ή επαπειλούμενο κούρεμα καταθέσεων αφήνοντας και μερικά στο στρώμα ή στον απορροφητήρα του σπιτιού.. για τα δύσκολα. Και όλα αυτά υπό της απειλής της διακυβέρνησης αυτών των ιδίων... του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς... ότι έγινε ή ότι έμεινε απ' αυτήν πια.

Έτσι...Ελληνική βουλή = Αυλή των θαυμάτων.

Εκεί όπου κανείς έντιμος άνθρωπος δεν μπορεί να μπει. Κι αν τα καταφέρει και μπει... δεν μπορεί να συνυπάρξει με τους υπολοίπους. Μιας κι εκεί μέσα είναι το άντρο της ακολασίας. Το βασίλειο της μετριότητας, το πιο φρικτό απ' όλα όπου ο καθείς εξ αυτών, μόνο θέλει... χωρίς να σκέφτεται αν μπορεί. Ή αν του αξίζει.

Γι αυτό μετά την απολύτως επιτυχημένη υπουργοποίηση της ΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ υπαλλήλου του υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Κας Αχτσιόγλου, έχουμε και την επιτυχή επάνδρωση των γραφείων της με είκοσι επτά ... ΝΑΙ!! 27 υπαλλήλους, συμβούλους και συνεργάτες της. Ααα κι έκανε και διευθύντρια την Κα Καββαθά, με πάνω από 2.500 € μισθό μηνιαίως. Τα εξτραδάκια δεν τα γνωρίζω.. επιδόματα εκτός έδρας και τα συναφή. Η οποία βέβαια... είχε να λέει κατά του ρουσφετιού. Αλλά βέβαια. συμφέρει να είσαι ΜΕΣΑ στο σύστημα και να το ροκανίζεις μαζί με τους ομοίους σου παρά να φωνασκείς στις πορείες και τις διαδηλώσεις με τους λοιπούς αφισοκολλητές. Καταχραστές όλοι τους (πρωτίστως της εμπιστοσύνης όλων αυτών που τους στείλανε εκεί μέσα να τους εκπροσωπούν) της απλής κοινής λογικής, παλιάνθρωπους που βαφτίζουν τις ανομίες τους ως το απαύγασμα της ηθικής τους.

Κι εμείς??... με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν σε ένα κράτος που κακοφορμίζει από την σαπίλα των πολιτικών αλλά και την σαπίλα ή την δυσωδία των επιχειρημάτων τους ... ολοένα και πιο πολύ... τι κάνουμε?? Τι μένει για εμάς...???

Ξέρεις... μπορείς να έχεις τόση ελπίδα όσο σου αφήνει χώρο ο φόβος σου!! Πόσο σ’ αφήνει να ελπίζεις ο φόβος... και πόσο φόβο σου επιτρέπει η ελπίδα?? Εεε??

Αριστερά... τόση αριστερά... τέτοια αριστερά?? Όσο για εμάς... όλοι εμείς...?? Μου την δίνει η αδιαφορία μας. Πιο πολύ και από την μαλακία τους. Γιατί... Αν ΔΕΝ είσαι θυμωμένος ρε συ...

ΤΙ Έλληνας είσαι?? Τι είδους??

Αλλά... ας ευχηθώ καλύτερη χρονιά για όλους. Όλοι το κάνουν αυτές τι ς μέρες.

|






Ροή Ειδήεων

10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα


18:01 | Πρέβεζα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός


13:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα