ΩΡΑ
13:30
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4-8-2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αθλητισμός



Superleague: Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα στις 19 Αυγούστου!


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της Super League όπου ψηφίσθηκε ομόφωνα η προκήρυξη για τη σεζόν 2017-18 που περιλαμβάνει πρωτάθλημα με play offs χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου και υποβιβασμό δυο ομάδων.

 

Kανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου μετά την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-18 από τη Γενική Συνέλευση. Μια ομόφωνη ψηφοφορία που θέλει το φετινό πρωτάθλημα να διεξάγεται με τους όρους που ίσχυαν και πέρυσι.

 

Δηλαδή με τη διεξαγωγή play offs με τη συμμετοχή όχι όμως του πρωτοπόρου αλλά από τις θέσεις 2 έως 6 και με υποβιβασμό δυο ομάδων και όχι τεσσάρων όπως είχε αρχικά αποφασισθεί.

 

Βέβαια όπως έλεγαν από τη λίγκα υπάρχει αστερίσκος σχετικά με τη διεξαγωγή των play offs η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και μετά τις συζητήσεις που θα έχουν οι άνθρωποι της λίγκας με τους αντίστοιχους της "FORTHNET".

 

Επίσης αυτό που αποφάσισαν στο Δ.Σ. της λίγκας είναι να τηρήσουν στο ακέραιο το ήδη συμφωνηθέν συμβόλαιο που έχουν με την "FORTHNET" και λήγει το καλοκαίρι του 2017. Κάτι που θέλουν να κάνει και το συνδρομητικό κανάλι και να μην εμμείνει στη πρόταση του για μείωση.

 

Όπως έλεγαν όμως τόσο μέσα στο Δ.Σ. όσο και μετά στις δηλώσεις του θέλουν να υπάρξει ένα κλίμα συνεννόησης και συμφωνίας όλων των πλευρών.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

Η επίσημη ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

 

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2017-18 του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

 

2/ Προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή εκπροσώπων της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η Super League αιτηθεί από την ΕΠΟ να συμπεριληφθεί στον ΚΑΠ πρόβλεψη, ώστε οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθούν σε γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης Super League.

 

4/ Ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις για την υποβολή προς την ΕΠΟ αιτημάτων τροποποίησης κανονισμών, με στόχο τη βελτίωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή".

 

Δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

 

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 19-20 Αυγούστου", αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Superleague.

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξήγησε ότι υπάρχει κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσει η Superleague τη συνεργασία της με τη NOVA, υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με 16 ομάδες, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα συμβεί με τα πλέι-οφ.

 

"Υπάρχει ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη "NOVA" και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά στις 19/8. Υπήρξε σήμερα το Δ.Σ. όπου είχαμε μια καλή συζήτηση. Βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική συνέλευση που θα ψηφίσει την προκήρυξη πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες και κρατάμε έναν αστερίσκο για το αν θα πρέπει να γίνουν play off και ποιες ομάδες θα αφορούν, αν θα είναι το 1-5 ή 2-6 ώστε να μετέχει και ο πρωταθλητής.

 

Επειδή υπάρχει συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων και αίτημα να μη γίνουν γιατί καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για τα play off και το να μη γίνουν θα συμβεί μόνο αν συμφωνήσει και η "NOVA" αλλιώς θα γίνουν. Αλλά το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει άποψη για το αν θα πρέπει να βγαίνει και πρωταθλητής.

 

Πάμε για 16 ομάδες και τη επόμενη σεζόν και συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν έχει ενδιαφέρον το πόσες ομάδες αλλά το ποιες ομάδες θα υπάρχουν για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Επίσης πήραμε και ένα ποσό για τη περσινή σεζόν από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και περιμένουμε και την πρόταση της ΕΡΤ", δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Μεταδόσεις και από την ΕΡΤ;

 

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος, η ΕΡΤ προσφέρει περίπου 600.000 ευρώ για να μεταδώσει 30 αγώνες, εκ των οποίων οι οκτώ πρέπει να είναι των 4 "μεγάλων", την ώρα που η NOVA έχει προτείνει να μειωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο κατά 18%.

|






Ροή Ειδήεων

10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα


18:01 | Πρέβεζα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός


13:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα