ΩΡΑ
11:02
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
8-11-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα



Ανακοίνωσε και επίσημα ο Δημ Παππάς την υποψηφιότητα του για την δημαρχία της Πρέβεζας


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





 

Συνδημότισσες – Συνδημότες,

Πριν περίπου από 3 μήνες έκανα την ακόλουθη ανακοίνωση-γνωστοποίηση: «…. Έλαβα την απόφαση συνεννοούμενος με τους συνεργάτες μου και άλλα άτομα και στελέχη που ενδιαφέρονται πραγματικά και όχι ευκαιριακά για τον Δήμο μας,  ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».  Η δήλωσή μου αυτή έγινε χωρίς να περιμένω αν θα ισχύσει ή όχι η απλή αναλογική για την αυτοδιοίκηση.

Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα και στη Ν.Δ., από σεβασμό προς το κόμμα , το  οποίο  ακολούθησα  από  τα  πρώτα  χρόνια  της  ίδρυσης  του, κόμμα  που γνωρίζω ότι  έχει ως αρχή να αποφασίζουν για τους Δήμους μόνο οι τοπικές κοινωνίες. Πρόκειται, επίσης, να την γνωστοποιήσω και στα άλλα πολιτικά κόμματα, επειδή πιστεύω ότι μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία απαιτεί την  καθολική συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Κρίνοντας ότι είναι κατάλληλη η ώρα, αφού έγινε γνωστό ότι οι Δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, προτίθεμαι  να υποβάλλω στο τέλος του χρόνου την  αίτηση  μου για συνταξιοδότηση από το επάγγελμα του Μηχανικού, ώστε, σε περίπτωση που εκλεγώ, να μπορέσω απερίσπαστος, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις, να αφοσιωθώ στα καθήκοντά μου, ενέργεια  που επιβάλλει η συνείδησή μου. Θα σημειώσω ότι η απόφαση για την υποψηφιότητά μου, εκτός από την αγάπη μου για τον Δήμο μας, ενισχύεται και υπαγορεύεται και από την 16ετή μου εμπειρία  με  ήθος  και  εντιμότητα  ως νομαρχιακός σύμβουλος και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο μας, αλλά και από το ποσοστό 47% των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Άλλωστε ουδέποτε απείχα από τα προβλήματα του Δήμου μας, ούτε έθεσα τα επαγγελματικά  μου ενδιαφέροντα υπεράνω των προβλημάτων των  δημοτών  και  ήμουν  πάντοτε  στρατιώτης  στην  υπηρεσία  των  συμπολιτών  μας  όταν  ζητούσαν  τη  βοήθεια μας.

Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα, 3 μήνες μετά την πρώτη μας ανακοίνωση, θα ήθελα επιπροσθέτως να σας γνωρίσω ότι η υποψηφιότητά μου έχει ως στόχους να συμβάλλει:  Στην οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας,  στην αντιμετώπιση της ανεργίας, που συνδέεται με την αναπόφευκτη μετανάστευση των νέων μας, στην αξιοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων, στην στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, στην ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής μας ιστορίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Προτεραιότητά μας η Παιδεία, η Υγεία, ο Αθλητισμός, η Ανάπτυξη μέσα από τις τοπικές κοινότητες του Αθλητικού – Θρησκευτικού – Ιατρικού τουρισμού. Φιλοδοξία μας είναι ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο καθαριότητας, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και επιδίωξή μας είναι να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου, χωρίς ουδεμία διάκριση κομματική – ιδεολογική. Άλλωστε όλους μάς ενώνει και πρέπει να μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, η  αγάπη  για  το  Δήμο  Πρέβεζας.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

|






Ροή Ειδήεων

10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα


18:01 | Πρέβεζα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός


13:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα