ΩΡΑ
14:54
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27-3-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα

Η Αικατερίνη Σιγιάννη υποψήφια στον ''ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!''
H ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΛΟΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κας Αικατερίνης Σιγιάννη, ιδιοκτήτριας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών CASTELLINO στο Λούρο.

 

Συνεχίζοντας τις επίσημες ανακοινώσεις των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Αικατερίνης Σιγιάννη. Η συνάντηση συνεργασίας αφορούσε την καταγραφή των πολλών προβλημάτων και των ελλείψεων της ευρύτερης περιοχής του Λούρου αλλά και της προτεραιότητας των πολιτικών που οφείλει να έχει ο Δήμος για τα μικρά παιδιά καθώς και τη στήριξη των νέων γονέων, ως προς την ανάπτυξη του τομέα «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού, (δείτε στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της νέας και δυναμικής επιχειρηματία από το Λούρο με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», η οποία ασχολείται με ότι το πιο πολύτιμο υπάρχει, τα ίδια μας τα παιδιά, και η οποία έρχεται σε καθημερινή επαφή με όλους τους γονείς της περιοχής μοιράζοντας μαζί τους όλες τις αγωνίες τους και τα προβλήματα της καθημερινότητας της περιοχής και ολόκληρου του Δήμου μας, συμπληρώνει ακόμα ένα πολύ σημαντικό πεδίο του Συνδυασμού. Η κα Αικατερίνη Σιγιάννη ως σύγχρονη Δημότης και επιχειρηματίας με σπουδές στον τομέα των δικτύων της πληροφορικής επιβεβαιώνει και ενισχύει τη δυναμική και ποιοτική ομάδα των Υποψηφίων γυναικών της Νίκης των Δημοτών του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Αικατερίνη Σιγιάννη δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

 

«Ως νέα επιχειρηματίας στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας και έχοντας την καθημερινή επαφή με τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας η αγωνία για το αύριο αλλά και η επιθυμία μου επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία της στασιμότητας και της εσωστρέφειας με οδήγησε να πάρω την απόφαση της ενεργής μου συμμετοχής στις Δημοτικές Εκλογές. Η επιλογή μου να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», αποτελεί για εμένα την έμπρακτη συμμετοχή μου ως ενεργός Δημότης για την αλλαγή της προβληματικής υπάρχουσας καθημερινότητας μας σε μία νέα σύγχρονη δημοτική διακυβέρνηση για το σύνολο των Δημοτών και του Δήμου με σχέδιο κάλυψης των αναγκών της καθημερινότητας και των απαραίτητων για την ποιότητα της ζωής μας. Η ευθύνη μας ως Δημότες δεν εξαντλείται μόνο στη ψήφο αλλά αποκορυφώνεται κυρίως στην ενεργή μας συμμετοχή μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και ως νέος άνθρωπος και γυναίκα μόνο αμέτοχη δεν μπορώ να είμαι. Η επιλογή μου αυτή έγινε με κεντρικό άξονα την ποιοτική διαφορά της ομάδας του ψηφοδελτίου και των βιογραφικών με ήθος και της μεγάλης εμπειρίας σε ποικίλα επαγγελματικά και επιστημονικά πεδία αλλά και της νέας πρότασης της Νίκης των Δημοτών.»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Αικατερίνη Σιγιάννη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Η κα Αικατερίνη Σιγιάννη γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1985 με καταγωγή από τη Στεφάνη Πρέβεζας. Πήγε στο δημοτικό σχολείο στη Στεφάνη και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο του Λούρου. Οι σπουδές της έχουν γίνει πάνω στην πληροφορική με εξειδίκευση στα δίκτυα και περιλαμβάνουν και την επιμέρους φοίτηση στον Ελληνικό Πολιτισμό στο πλαίσιο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πάτρας. Έχει επίσης συμμετάσχει σε σεμινάριο σε σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τους τελευταίους δέκα μήνες είναι ιδιοκτήτρια του ΚΔΑΠ CASTELLINO στο Λούρο Πρέβεζας και συμμετέχει στη διοικητική υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ Α.Ο Λούρου.

|
Ροή Ειδήεων

22:50 | Πρέβεζα
Ο Δημ. Καραμανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου


22:10 | Πρέβεζα
Μεγάλη συγκέντρωση Ροπόκη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου [Video]


16:04 | Πρέβεζα
Το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!


09:35 | Πρέβεζα
Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


09:21 | Πρέβεζα
B2B Συναντήσεις με Ιταλούς Agents για την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών


22:50 | Αθλητικά
Βραδιά εκπλήξεων στην Euroleague


20:55 | Πρέβεζα
Η πανίδα έκανε τα ''εγκαίνια'' της Αμβρακίας οδού


20:23 | Δήμος Πάργας
Πρόσκληση εγκαινίων εκλογικού κέντρου Αντ. Νάστα


14:45 | Ήπειρος
Πρόσκληση της Παράταξης Κοινό των Ηπειρωτών σε ημερίδα για τα απορρίματα


09:48 | Πρέβεζα
Η Ryanair στο Άκτιο με αεροπορική σύνδεση της Πρέβεζας με την Βουδαπέστη


14:02 | Πολιτική
Στις 9 το πρώτο κουδούνι από το Σεπτέμβρη


12:54 | Πρέβεζα
Την Κυριακή η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Χρ. Μπαΐλη


12:12 | Πρέβεζα
Επίσκεψη στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας από την Δημοτική Κίνηση ''Στροφή στο Μέλλον''


22:50 | Ήπειρος
Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αθήνα - Τεράστια προσέλευση προσωπικοτήτων Ηπειρωτών


16:18 | Πρέβεζα
.....το αξιολογήσαμε και δυστυχώς μελαγχολήσαμε.


12:12 | Ήπειρος
Δικογραφία για ένα άνδρα και μια γυναίκα για κατοχή όπλων, εκρηκτικών υλών και αρχαιων νομΙσμάτων


12:12 | Πρέβεζα
Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές διαρρήξεις - κλοπές, που έγιναν την Κυριακή σε σπίτια και τροχόσπιτο στον Μύτικα Πρέβεζας