ΩΡΑ
18:0
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22-4-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ καρδιολόγος Κωνσταντίνα Κατσάνου υποψήφια με τον συνδυασμό του Ν. Γεωργάκου


Η ΙΑΤΡΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της Ιατρού -  Καρδιολόγου κας Κωνσταντίνας Κατσάνου.

 

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Πρεβεζάνας Επικουρικής Καρδιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας κας Κωνσταντίνας Κατσάνου.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε εστιάζοντας στην προτεραιότητα που θα δοθεί στη διακυβέρνηση του Δήμου ως προς την εκπαίδευση σε θέματα πρόληψης υγείας και υγιεινού τρόπου ζωής στους Δημότες και ιδίως στα νέα παιδιά, καθώς και του προγράμματος εκπαίδευσης πρώτων βοηθών σε Δημότες στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της αγαπητής Καρδιολόγου του Νοσοκομείου στο Δήμο μας και μιας ακόμη δυναμικής γυναίκας και λαμπρής επιστήμονα, επισφραγίζει την ποιοτική ανάπτυξη του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» από γυναίκες προσωπικότητας και δυναμικής παρουσίας, με γνώσεις και προσφορά στην κοινωνία.

 

Η δραστηριότητά της τόσο στο πεδίο της εργασίας της όσο και ως ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, καθώς και η πολυετή εμπειρία της στο εξωτερικό της επιτρέπει να έχει εκτός από μία πολύ καλή γνώση των θεμάτων που απασχολούν τους Δημότες, τους οποίους καθημερινά υπηρετεί από το λειτούργημά της, να διαθέτει επιπλέον και μία πλούσια και καινοτόμα ατζέντα προτάσεων για το Δήμο πάνω στα ευρωπαϊκά πρότυπα που «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» με την επιλογή του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» επιθυμεί να εντάξει για την ποιότητα ζωής των Δημοτών.

 

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Κωνσταντίνα Κατσάνου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

 

«Είμαι και εγώ εκτός από επιστήμονας και ιατρός, μία ενεργή Δημότης με αγάπη και ανησυχία για το Δήμο της καρδιάς μας και την τοπική μας κοινωνία. Ως καρδιολόγος έχω κάνει από καιρό τη διάγνωση, ότι δυστυχώς η «καρδιά» του Δήμου μας πάσχει από «αρρυθμίες» αλλά και «βραδυκαρδία» λόγω μη δυναμικής ανάπτυξης. Η καλύτερη αγωγή αντιμετώπισης και θεραπείας ώστε να επαναλειτουργήσει η καρδιά του Δήμου σαν ελβετικό ρολόι είναι η πρόταση ποιότητας της σύγχρονης  παραγωγικής Δημοτικής Διοίκησης μέσα από την ομάδα ικανών και ηθικών Δημοτών του Συνδυασμού του Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Αποδέχθηκα με πλήρη συνείδηση και αποδοχή την πρόταση για την αναγέννηση και επανεκκίνηση του Δήμου μας, του άξιου και πιστεύω ικανού, με όραμα και ήθος αυριανού Δημάρχου του Δήμου Πρέβεζας, του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου.

Πιστεύω ότι η «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ» αποτελεί πλέον και εκφράζει τη γενική απαίτηση της πλειοψηφίας των Δημοτών που θα εμπιστευθούν με τη ψήφο τους το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την Καρδιολόγο κα Κωνσταντίνα Κατσάνου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Η Ιατρός- Καρδιολόγος κα Κωνσταντίνα Κατσάνου γεννήθηκε από Πρεβεζάνους γονείς στο Άρμπαχ της Γερμανίας και επέστρεψε στην Πρέβεζα από τα πρώτα της παιδικά χρόνια. Στα σχολικά της πήγε στο 3ο Δημοτικό Πρέβεζας και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο αντιστοίχως από όπου και πήρε το απολυτήριό της. Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή στο Μπάρι της Ιταλίας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Καρδιολογία και κατόπιν εργάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών παράλληλα με την εξειδίκευσή της στο αγγειογραφικό – αιμοδυναμικό εργαστήριο του Γ.Ν.Αθηνών  «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΙΟ»  Ε.Ε.Σ. Σήμερα είναι Επικουρικός Καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και ολοκληρώνει το Διδακτορικό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Είναι ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας. Έχει κοινωνική εθελοντική δράση ιδίως στον τομέα εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης. Ομιλεί Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

|Ροή Ειδήεων

19:55 | Ελλάδα
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα Σχολεία


18:04 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα με επίκεντρο τον ''μυθικό '' Αχέροντα αύριο live στην ΕΡΤ1


13:02 | Ήπειρος
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο [Photos]


20:45 | Πρέβεζα
Εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση απο τα 200 χρόνια της φυγής των Παργινών


19:00 | Πρέβεζα
Παρούσα η νέα δημοτική αρχή στα τοπικά συμβούλια του δήμου


13:02 | Πρέβεζα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


13:00 | Πρέβεζα
Ευχαριστήρια Επιστολή για την κατάσβεση της φωτιάς


12:15 | Ήπειρος
Προβολή της Ηπείρου σε αγορά - στόχο για τον εναλλακτικό τουρισμού της Ρηνανίας Βεστφαλίας


18:04 | Life&Style
''Έφυγε'' από την ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάκης Σπυριδάκης


10:35 | Πρέβεζα
Μαίνεται η πυρκαγια κοντα στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης [Photos + Video]


09:39 | Πρέβεζα
Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις της Οικονομικης Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Πρέβεζας


18:04 | Πρέβεζα
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Πρέβεζας


13:00 | Πρέβεζα
Ανακοίνωση ωραρίου υποδοχής δημοτών στα δημαρχεία Πρέβεζας, Ζαλλόγου και Λούρου


21:09 | Πολιτική
Απεβίωσε ο Αντώνης Λιβάνης σε ηλικία 94 χρόνων