ΩΡΑ
13:12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΟ Γιάννης Δαρδαμάνης υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου


ΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα, στη Δ.Ε. Πρέβεζας, του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη.

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων και της ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν μιας σειράς συναντήσεων συνεργασίας που είχαν προηγηθεί στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, σήμερα Κυριακή του Θωμά πραγματοποιείται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Υψηλόβαθμου Πολιτικού Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη.

Η τελική συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε έχοντας βασικό θέμα την ανάπτυξη ενός στρατηγικού σχεδιασμού από το Δήμο ως προς τις υποδομές που απαιτούνται, υπολείπονται ή και χρήζουν αναβάθμισης και επισκευών, καθώς επίσης και ο σχεδιασμός ως προς την ανάπτυξη ή τη δημιουργία των απαιτούμενων προγραμμάτων για την υλοποίησή τους. Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση για την ένταξη της φιλοσοφίας και των πρακτικών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με υπηρεσίες για τους Δημότες, αντικείμενο της Θεματικής Ομάδας Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΥΠΟΔΟΜΕΣ»  (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ενός εξαίρετου τεχνοκράτη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ, με εμπειρία, είτε σε θέση ευθύνης στην κεντρική πολιτική διοίκηση, είτε εξίσου σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες αλλά και του Υψηλόβαθμου Πολιτικού Στελέχους το οποίο κατέχει υψηλή θέση σε κεντρικό επίπεδο, επισφραγίζει με τον πιο δυναμικό και ξεκάθαρο τρόπο την επικράτηση του ήθους, της ποιότητας και της γνώσης στο εξαιρετικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Υποψήφιου Δημάρχου του Πολιτικού Μηχανικού κ. Νίκου Γεωργάκου.

 

 

Η εμπειρία του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, των προβλημάτων στην καθημερινότητα των Δημοτών, ως ενεργός και δυναμικός Δημότης από τη μία αλλά και του απαιτούμενου master plan ανάπτυξης που απαιτείται για την αναδόμηση και την οργάνωση στις υποδομές του Δήμου Πρέβεζας ως Μηχανικός και πρώην Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από την άλλη, είναι μεγάλη και ολοκληρωμένη. Αποτελεί δυναμική εγγύησης και αποτελέσματος στην ανάπτυξη που «ΗΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» έχει ως στόχο και προτεραιότητα.

Ο  Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ  κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

«Την Κυριακή στις 26 Μαΐου πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά, πάμε να γίνει πράξη η εντολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτών, να κάνει ο Δήμος της Καρδιάς μας ένα νέο ξεκίνημα κατακτώντας το σήμερα, φεύγοντας από το χθες και ανοίγοντας το δρόμο για το αύριο. Ως Μηχανικός αλλά και ως υψηλόβαθμο Πολιτικό Στέλεχος δεν φοβάμαι τα δύσκολα αλλά ποιοτικά και χρήσιμα για την κοινωνία projects. Γνωρίζω ως νοικοκυραίος και τεχνοκράτης ότι με σκληρή εργασία, μεθοδικότητα, στρατηγική αλλά κυρίως με προσωπικό ήθος, ευπρέπεια και σεβασμό προς στο συνάνθρωπο όλα μπορεί να τα επιτύχεις, διαψεύδοντας πανηγυρικά τους όποιους φοβικούς στο νέο και την προκοπή και τους όποιους κακοπροαίρετους που προσπαθούν να επιβιώσουν παρασιτώντας  προσκολλημένοι στο παλιό. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και επένδυσα στην πρόταση της ανανέωσης, της ποιοτικής δυναμικής και της γνώσης, στην ομάδα έργου και αποτελέσματος και όχι αποκλειστικά και μόνο στο πρόσωπο του  ικανότατου και άξιου επικεφαλής Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας, του καταξιωμένου Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου, που αποτελεί πραγματικά τιμή μου να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός του στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας. Αποτελεί επίσης διπλή τιμή μου από τη μία να συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από μία ξεχωριστή σε ήθος και δυναμική ομάδα του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και από την άλλη να πράττω το δημοκρατικό καθήκον μου ως απλός Δημότης. Σίγουρα δεν είμαστε οι τέλειοι μα σίγουρα δεν είμαστε τυχαίοι! Είμαι σίγουρος ότι το βασικό στοιχείο του Συνδυασμού δεν θα είναι μόνο «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» στις εκλογές αλλά η νίκη της ανάπτυξης, της αναγέννησης, της προκοπής και κυρίως η ΝΙΚΗ των πολλών του «θέλω να πράξω και να κριθώ στα έργα μου» απέναντι στους λίγους του «δεν πράττω τίποτα για μην κριθώ ποτέ».  Η ώρα πλησιάζει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, δώστε την εντολή στην αλήθεια να λάμψει με το έργο της !»

Ο κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1971 όπου και εργάζεται. Είναι νυμφευμένος με τη Dr  Ψυχολογίας Γεωργία Γκαντώνα με την οποία έχουν αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά τους τον Απόστολο και την Κορίνα. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Λειτουργίας και Συντήρησης της Υποθαλάσσιας  Ζεύξης Ακτίου – Πρέβεζας. Διετέλεσε την περίοδο 2004-2009 Ειδικός Συνεργάτης της Πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ. Έχει διατελέσει  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης για τα Ναρκωτικά Πρέβεζας, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ καθώς και  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας.

|Ροή Ειδήεων

22:00 | Αθλητικά
Live Ολυμπιακός Νότιγχαμ Φόρεστ


13:26 | Άρτα
Κρατούσαν ομήρους 14 ανθρώπους! Τους χτυπούσαν και ζητούσαν λύτρα


20:15 | Ήπειρος
Πυρκαγια σε αποθήκη αλόγων στην Γλυκή Θεσπρωτίας


19:00 | Πρέβεζα
Αύριο κανονικά η θεατρική παράσταση "Οδυσσεβάχ"


15:01 | Πρέβεζα
Απομακρυνονται οι κάδοι απορριμάτων από την παραλία


13:45 | Κόσμος
Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σε παραλία της Κροατίας [Video]


13:29 | Πρέβεζα
Πρώτη η πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Getxo της Ισπανίας


13:26 | Ήπειρος
10 εκ. ευρώ από το Ε.Π. '' Ήπειρος 2014-2020'' για βελτίωση της ενεργειακής Αποδοτικότητας των κτιρίων


13:06 | Ελλάδα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες


11 | Life&Style
Ποδηλατικές συγκρούσεις στο Mountain οf Hell [Video]


21:09 | Πρέβεζα
Αποκαλυπτήρια για το μνημείο των ψαράδων της Πρέβεζας στον Παντοκράτορα


13:26 | Ελλάδα
Videos απο την φονικη κακοκαιρία στην Χαλκιδική


13:00 | Λευκάδα
Δημοπρατήθηκε η διπλή οδική συνδεση Λευκάδας Αμβρακίας οδού


11:14 | Πρέβεζα
24χρονος πλαστογράφησε τραπεζική επιταγή την οποία χρησιμοποίησε στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής