ΩΡΑ
13:12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαO πρόεδρος των ξενοδόχων Πρέβεζας Π. Χαλκίδης υποψήφιος στον συνδυασμό του Ν. Γεωργάκου


O ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα, στη Δ.Ε. Πρέβεζας, του δραστήριου και με επιτυχίες στην τουριστική προβολή και προώθηση του Δήμου μας Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της συνάντησης συνεργασίας που είχε προηγηθεί στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιείται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού ξενοδόχου, Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας και Ραδιοφωνικού Παραγωγού κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με κεντρικό άξονα την καταγραφή της παρούσας κατάστασης στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και στις προτεραιότητες αλλά και τους στόχους που πρέπει να θέσει ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», ως προς τα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια δράσης για την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του Δήμου, μέσα από τη στρατηγική ανάπτυξη διεθνών projects, την οργάνωση μιας εξειδικευμένης ομάδας τεχνοκρατών στον τουρισμό και στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την αξιοποίηση ανάλογων προγραμμάτων, όλα αντικείμενα της Θεματικής Ομάδας Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», του δραστήριου αυτοδημιούργητου επιχειρηματία στον τουριστικό κλάδο και Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη, έρχεται να κλείσει τις ανακοινώσεις Υποψήφιων αντρών του Συνδυασμού, με την ένταξη στο ψηφοδέλτιο νίκης του δυναμικού ξενοδόχου και Δημότη της μεγάλης εμπειρίας στην τουριστική ανάπτυξη καθώς και της  δυναμικής κοινωνικοπολιτικής συμμετοχής και δράσης στα κοινά του Δήμου Πρέβεζας.

Η εν λόγω υποψηφιότητα διαθέτει εκτός από την πολυετή εμπειρία και ένα σύνολο από τεκμηριωμένες προτάσεις για το σχέδιο της στρατηγικής ανάπτυξης του τουριστικού πεδίου στο Δήμο. Μία ακόμα ποιοτική παρουσία η οποία έρχεται να συμπληρώσει με τον πιο ιδανικό τρόπο, την ήδη πολύ αξιόλογη ομάδα των υποψηφίων με κατάρτιση ως προς την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου και εγγυάται το ρεαλισμό αλλά και την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού δράσης στην τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του Δήμου μας, από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του Συνδυασμού στη Δημοτική Αρχή.

Ο  Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο και Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

«Ως άνθρωπος που ότι έχω επιτύχει και δημιουργήσει, το έχω ξεκινήσει και αναπτύξει από μηδενική βάση, έχω μάθει να κάνω τις επιλογές μου πάντα με άξονα τις αξίες μου και κατόπιν αξιολόγησης και ανάλυσης. Πιστεύω αλλά και γνωρίζω μέσα από την εμπειρία μου είτε ως επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο στο Δήμο, είτε ως Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας ότι σε πολλά καίρια ζητήματα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή ο Δήμος έχει κολλήσει σχεδόν σε μηδενικές βάσεις. Τα προγράμματα και τα έργα δεν υλοποιούνται με λόγια και φυλλάδια, αλλά με ανθρώπους εξειδικευμένης γνώσης, αποδεδειγμένης εργατικότητας, ικανότητας στρατηγικού σχεδιασμού και ήθους. Αυτά  ακριβώς ήταν τα βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που υπήρξαν στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας Πολιτικού Μηχανικού κ. Νίκου Γεωργάκου, ώστε να ενταχθώ και να προσφέρω τις γνώσεις μου και τις υπηρεσίες μου στην επόμενη Δημοτική Αρχή με τον εξαιρετικό και ποιοτικό σε υποψηφιότητες Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας με το Συνδυασμό του κ. Νίκου Γεωργάκου,  διότι η στρατηγική προσέγγιση του σύγχρονου management που προτείνει, ως προς την ομαδική διακυβέρνηση μέσα από τη φιλοσοφία  team – work των εξειδικευμένων στελεχών, αποτελεί το μόνο τρόπο και δρόμο όπου τα λόγια στις ομιλίες και στα φυλλάδια μετατρέπονται σε έργα ανάπτυξης και οικονομικού αποτελέσματος για τον τόπο και τους Δημότες του. Ο τουρισμός αποτελεί το δυνατό και δυστυχώς το ακόμα μη ανεπτυγμένο πεδίο ανάπτυξης και είμαι σίγουρος ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» θα προσφέρει στον τόπο τις υποδομές και το στρατηγικό σχεδιασμό που απαιτείται ώστε να φτάσουμε το Δήμο Πρέβεζας στο επίπεδο που οι φυσικές του ομορφιές και οι πολιτιστικοί και ιστορικοί του θησαυροί το επιβάλλουν.»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον Επιχειρηματία και Πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης γεννήθηκε στην Πρέβεζα, κατοικεί στο Κανάλι και είναι γιος του Ηρακλή Χαλκίδη και της Σεβαστής Χαλκίδου το γένος Σοροντίλα και είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Πήγε στο Δημοτικό Σχολείο στο Κανάλι, στο 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και πήρε το απολυτήριο Λυκείου από το ΤΕΛ Πρέβεζας. Έχει φοιτήσει στη σχολή Χημικών Πετρελαίων στα ΤΕΙ Καβάλας. Έχει εργαστεί ως ασφαλιστής στην Εθνική Ασφαλιστική και από το 1998 έως και το 2003 εργάστηκε στη Γερμανία. Σήμερα είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο ως ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής επιχείρησης στο Κανάλι και ιδιοκτήτης επιχείρησης BEACΗ BAR στην Καστροσυκιά. Υπήρξε ο ιδρυτής της Ένωσης Ξενοδόχων του Ν. Πρέβεζας καθώς και είναι ο ιδρυτής και Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων από το 2008 έως και σήμερα, με πλούσια δραστηριότητα ως προς την προβολή, την εξωστρέφεια και τη στρατηγική τουριστική ανάπτυξη. Είναι χορηγός και παραγωγός εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής στο Radio Prisma αναπτυξιακής τουριστικής θεματικής. Είναι επίσης μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας ΛΕ.ΜΟ.Π.

 

--

|Ροή Ειδήεων

09:39 | Ελλάδα
Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 22-9-2019


19:39 | Κόσμος
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8R κουνησε Τίρανα και μεγάλο μέρος της Αλβανίας


10:26 | Πρέβεζα
Συνεδρίασε για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση η τοπική κοινότητα Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
Ο Στ. Γιαννάκης στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου


10:01 | Πρέβεζα
Μικροπροβλήματα στην Πρέβεζα από την χθεσινή καταιγίδα


16:42 | Πρέβεζα
Συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
UNESCO Πρέβεζας για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στον κατάλογο των παγκοσμίως προστατευόμενων μνημείων


10:53 | Πρέβεζα
Ενημέρωση για την αποκομιδή σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους της παραλίας


10:01 | Ελλάδα
Τα καμμένα σε Ζακυνθο & Λουτράκι απο τον δορυφόρο


09:39 | Η φωτογραφία της ημέρας
Εκτός έδρας.....


21:09 | Πολιτική
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το αθλητικό νομοσχέδιο


14:01 | Πρέβεζα
H ΕΡΤ στον Αχέροντα ποταμό [Video]


13:02 | Ελλάδα
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας


10:01 | Πρέβεζα
Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευση


19:55 | Ελλάδα
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα Σχολεία


18:04 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα με επίκεντρο τον ''μυθικό '' Αχέροντα αύριο live στην ΕΡΤ1