ΩΡΑ
22:10
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΦάης Θεοφάνης : Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για το δήμο ΠρέβεζαςΦάης Θεοφάνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου  ''ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!''

 


Ο Φάης Θεοφάνης  αναμφίβολα είναι  μια από τις  υποψηφιότητες   δημοτικών συμβούλων στο δήμο Πρέβεζας η οποία ξεχωρίζει. Οι γνώσεις, η πολυετής εμπειρία στον κλάδο της κτηνοτροφίας και η όρεξη για πολυ δουλειά  σίγουρα θα βοηθήσουν την πόλη μας και ιδιαίτερα τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

 

Κατάγεται από το Μέτσοβο όπου και τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Βαδίζοντας πλέον στο τεσσαρακοστό όγδοο έτος της ηλικίας του, εργάζεται με την ειδικότητα του Κτηνίατρου στο δημόσιο τομέα για χρονικό διάστημα 20 ετών.

Υπηρέτησε στη Δ/νση Κτηνιατρικής Άρτας, στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου-Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ως εργαστηριακός συνεργάτης με ανάθεση διδακτικού έργου και στο Εθνικό Ινστιτούτο Αγροτικής Έρευνας Θεσσαλονίκης ως ειδικός τεχνικός επιστήμονας.

Έχει  διατελέσει μέλος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος του παραρτήματος Ηπείρου.

Είναι διπλωματούχος μεταπτυχιακής ειδίκευση με θέμα «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων», από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υποψήφιος διδάκτορας στην γνωστική περιοχή της αναπαραγωγής παραγωγικών ζώων στη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Από το έτος 2005 υπηρετεί την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τον κτηνοτροφικό κλάδο ως μόνιμος Κτηνίατρος, αρχικά στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Λούρου και στη συνέχεια από τη θέση του τμηματάρχη στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας.


Έχει  εγκατασταθεί μόνιμα στα Λευκαδίτικα Πρέβεζας την τελευταία δεκαετία, όπου και έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του μια υπέροχη οικογένεια με δυο κοριτσάκια.

 


Σε δήλωσή του ο Θεφάνης Φάης αναφέρει:

 

 

Από τον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», μου δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα για την άμεση υποστήριξη του πολύπαθου κτηνοτροφικού κλάδου. Ενστερνιζόμενος τα προβλήματα και τις αντιξοότητες του παραγωγού κτηνοτρόφου, με πλήρη θέληση θα τον στηρίξω και θα τον βοηθήσω στον καθημερινό του αγώνα τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και συλλογικά.

 

Από το να παραμείνω παθητικός θεατής στα γίγνεσθαι του τόπου μας, αποφάσισα να προτάσσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πρέβεζας στη Δημοτική Ενότητα Λούρου, χωρίς προσωπικό συμφέρον, με εφόδια την επιστημονική μου γνώση, την πολύχρονη διοικητική εμπειρία και την όρεξη του νεοεισερχόμενου στα κοινά.

Γνωρίζοντας τις δυνατότητές μου και διαθέτοντας ζήλο, υπευθυνότητα και οργανωτικότητα, πιστεύω ότι είμαι ικανός να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης στην οποία προσδοκώ να με επιλέξετε, ώστε να παραχθεί έργο με ουσία, που να είναι ανταποδοτικό στον κάθε πολίτη.

Στο μικρό αυτό διάστημα προεκλογικού αισθάνομαι ήδη εκπρόσωπός σας και η συνεργασία μεταξύ μας είναι αναγκαία και δεδομένη εκ μέρους μου.

 

Θα ήθελα να αναφέρω επίσης ότι :

  • στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, οι εγγεγραμμένοι στη Δ.Ε. Λούρου μπορούν να δείξουν την προτίμησή τους στο άτομό μου με έναν από τους τρεις σταυρούς, ενώ της Δ.Ε. Ζαλόγγου και της Δ.Ε. Πρέβεζας με τον τέταρτο σταυρό.
  • για την εκλογή του τοπικού συμβουλίου θα υπάρχει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

 

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας.

 

|Ροή Ειδήεων

22:00 | Αθλητικά
Live Ολυμπιακός Νότιγχαμ Φόρεστ


13:26 | Άρτα
Κρατούσαν ομήρους 14 ανθρώπους! Τους χτυπούσαν και ζητούσαν λύτρα


20:15 | Ήπειρος
Πυρκαγια σε αποθήκη αλόγων στην Γλυκή Θεσπρωτίας


19:00 | Πρέβεζα
Αύριο κανονικά η θεατρική παράσταση "Οδυσσεβάχ"


15:01 | Πρέβεζα
Απομακρυνονται οι κάδοι απορριμάτων από την παραλία


13:45 | Κόσμος
Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σε παραλία της Κροατίας [Video]


13:29 | Πρέβεζα
Πρώτη η πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Getxo της Ισπανίας


13:26 | Ήπειρος
10 εκ. ευρώ από το Ε.Π. '' Ήπειρος 2014-2020'' για βελτίωση της ενεργειακής Αποδοτικότητας των κτιρίων


13:06 | Ελλάδα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες


11 | Life&Style
Ποδηλατικές συγκρούσεις στο Mountain οf Hell [Video]


21:09 | Πρέβεζα
Αποκαλυπτήρια για το μνημείο των ψαράδων της Πρέβεζας στον Παντοκράτορα


13:26 | Ελλάδα
Videos απο την φονικη κακοκαιρία στην Χαλκιδική


13:00 | Λευκάδα
Δημοπρατήθηκε η διπλή οδική συνδεση Λευκάδας Αμβρακίας οδού


11:14 | Πρέβεζα
24χρονος πλαστογράφησε τραπεζική επιταγή την οποία χρησιμοποίησε στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής