ΩΡΑ
09:48
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΜαζική και δυναμική η ομιλία του Ν. Γεωργάκου στον Λούρο.


Ο ΛΟΥΡΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Με την πρώτη ομιλία στην οποία ο Λούρος έδωσε δυναμικό παρόν αλλάζοντας το άτονο και άδειο σκηνικό των περασμένων ημερών και με την ηγετική παρουσία του ως ο επόμενος Δήμαρχος Πρέβεζας συνέχισε ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος στο Λούρο, τη σειρά των τριών κεντρικών ομιλιών της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!   

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, άνοιξε την ομιλία του μετά τη θερμή υποδοχή από τους  Δημότες από τη Δημοτική Ενότητα Λούρου οι οποίοι είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν την ομιλία γεμίζοντας την πλατεία μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», με την ακόλουθη επισήμανση:  «Καλησπέρα σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Λούρου και σε όλο το Δήμο Πρέβεζας, από το Λούρο της καρδιάς μας ο οποίος σήμερα δίνει ξεκάθαρα την ΕΝΤΟΛΗ διακυβέρνησης στο Συνδυασμό  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» βάζοντας και τη δική του υπογραφή στη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!».

Επίσης στην πορεία της ομιλίας του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος  παρουσίασε τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» παρουσιάζοντας αρχικά τους εφτά Υποψήφιους Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας Λούρου  (κάνοντας το σχόλιο ότι ο αριθμός 7 είναι σημαδιακός και τυχερός), τον κ. Αυγέρη Αναστάσιο Υπάλληλο ΕΦΚΑ, την κα Γκολάκου Χριστίνα Ιδιωτική Υπάλληλο, τον κ, Παγγέ Νικόλαο Ιδιωτικό Υπάλληλο, τον κ. Πάτση Σωτήριο Συνταξιούχο Πολεμικής Αεροπορίας, την κα Σιγιάννη Αικατερίνη Ιδιοκτήτρια ΚΔΑΠ Castellino, τον κ. Φάη Θεοφάνη Κτηνίατρο και τον κ. Φλούδα Σπυρίδων Αγρότη – Επαγγελματία Οδηγό και στη συνέχεια το παρουσίασε το σύνολο όλων των Υποψηφίων του Ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας και Ζαλόγγου.

 

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος άσκησε δριμύ κριτική τόσο στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τεράστιες προσωπικές ευθύνες του απερχόμενου Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαίλη, όσο και για τις μεγάλες ευθύνες που έχουν οι πάντα μεν προεκλογικά δραστήριοι «επαγγελματίες ισόβιοι υποψήφιοι δήμαρχοι» αλλά πάντα δε μετεκλογικά άφαντοι και συμβιβασμένοι στην απραξία.

Ως προς αυτό τόνισε στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ θα αποτελέσει, μέσα στην κάλπη, την καλύτερη απάντησή σας, απέναντι στην κοροϊδία και την ανεπάρκεια, όλων όσων για δύο φορές, επί 9 χρόνια, άρπαξαν τη ψήφο σας και εξαφανισμένοι δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες σας όταν και ακόμα ήσασταν αγανακτισμένοι κάτω από τις λάσπες. Ξέχασαν τις μεγάλες υποσχέσεις τους και τα σχέδια τους που ξέμειναν γραμμένα στα φυλλάδια και στις συνεντεύξεις!!!»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας  συνέχισε με το σύνολο των προτάσεων του Συνδυασμού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Λούρου αναφέροντας ότι έχει αποφασίσει το σχεδιασμό και την υλοποίηση για την ολοκλήρωση του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού, την αντικατάσταση των παλαιών στεγών ΕΛΕΝΙΤ (αμίαντος) στον Ωρωπό γιατί η υγεία των παιδιών και των Δημοτών είναι πιο σημαντικό από κάθε προϋπολογισμό και κόστος, την οριστική επίλυση της ομαλής και αδιάκοπης λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης σε όλη την περιοχή και σε κάθε χωριό, την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με ασφαλτοστρώσεις και όχι με πρόχειρες και πονηρές λύσεις από χαλίκια, τη βελτίωση του αγροτικού-κτηνοτροφικού οδικού δικτύου και καθαρισμοί αποστραγγιστικών τάφρων, τον επανασχεδιασμό του δικτύου καθαριότητας με ενίσχυση του στόλου οχημάτων και την αγορά νέων κάδων καθώς και το κλείσιμο με αποκατάσταση του χώρου των «μικροχωματερών» ώστε να πάψει η περιοχή να είναι ένας τεράστιος σκουπιδότοπος, την νάπλαση στις πλατείες με δημιουργία παιδικών χαρών, την πλήρη αξιοποίηση του παραποτάμιου Δάσους στον Άγιο Βαρνάβα και συντήρηση και ανάδειξη του Ιερού Ναού, την ένταξη της  Δ.Ε. Λούρου στον τουριστικό χάρτη του Δήμου Πρέβεζας με θεματικό τουρισμό (ιστορικό- θρησκευτικό -ορειβατικό) με αξιοποίηση των ιστορικών μνημείων όπως το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Νικόπολης στις Θέσεις Στεφάνη και Σκάλα Λούρου με παράλληλη ανάδειξη και αξιοποίηση των Πηγών στη θέση αυτή, την Αρχαία Ελάτρεια στον Ωρωπό και την ανάδειξη της Αρχαίας Ακρόπολης στο Τρίκαστρο, στη συνέχεια τον καθαρισμό του ποταμού Λούρου σε συνέργεια με την Περιφέρεια ώστε να παύσει να αποτελεί αποδέκτη αστικών και λοιπών λυμάτων, την επείγουσα συντήρηση υπαρχόντων και κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή, την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων και ανάπλαση των εξωτερικών χώρων, την αξιοποίηση των σχολικών μονάδων των χωριών που δεν λειτουργούν και μετατροπή τους σε πολιτιστικούς ξενώνες,  την υλοποίηση προγράμματος προώθησης των τοπικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα (Καλλιέργειες- Κτηνοτροφία) και τέλος έκανε την εξαγγελία της σύστασης γραφείου  Γεωργίας – Κτηνοτροφίας με έδρα στο Λούρο  τονίζοντας ξεκάθαρα ότι «έφτασε η ώρα για δουλειά και προκοπή με σχέδιο, οργάνωση και συντονισμό!»  με τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και με τη σύγχρονη διακυβέρνηση που θα κάνει ως Δήμαρχος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και όλους όσους συμπορευθούν μαζί του.

Τέλος, ο αυριανός Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έκλεισε τη δυναμική σε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση όσων έχουν το σύνολο της ευθύνης για την τραγική κατάσταση και την απραξία στο Δήμο τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά και ουσιαστική σε προτάσεις και λύσεις για τον τόπο ομιλία του λέγοντας τα ακόλουθα :

 «Πιστεύω ότι έχω το καθαρό πρόσωπο και το καθαρό παρελθόν να με εμπιστευτείτε.  Η μέχρι τώρα πορεία μου το εγγυάται και στη μελλοντική μου πορεία ως ο νέος σας Δήμαρχος θα σας το αποδείξω !!! Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε! Έχουμε τη δύναμη να αναπτύξουμε!  Έχουμε το ήθος να σεβαστούμε! Έχουμε δίπλα μας όλους εσάς να φτιάξουμε το Δήμο της Καρδιάς μας!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!!!»

Σήμερα  θα κλείσει το πρόγραμμα των Κεντρικών Ομιλιών στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας στη μεγάλη κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:30.

 


|Ροή Ειδήεων

09:39 | Ελλάδα
Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 22-9-2019


19:39 | Κόσμος
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8R κουνησε Τίρανα και μεγάλο μέρος της Αλβανίας


10:26 | Πρέβεζα
Συνεδρίασε για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση η τοπική κοινότητα Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
Ο Στ. Γιαννάκης στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου


10:01 | Πρέβεζα
Μικροπροβλήματα στην Πρέβεζα από την χθεσινή καταιγίδα


16:42 | Πρέβεζα
Συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
UNESCO Πρέβεζας για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στον κατάλογο των παγκοσμίως προστατευόμενων μνημείων


10:53 | Πρέβεζα
Ενημέρωση για την αποκομιδή σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους της παραλίας


10:01 | Ελλάδα
Τα καμμένα σε Ζακυνθο & Λουτράκι απο τον δορυφόρο


09:39 | Η φωτογραφία της ημέρας
Εκτός έδρας.....


21:09 | Πολιτική
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το αθλητικό νομοσχέδιο


14:01 | Πρέβεζα
H ΕΡΤ στον Αχέροντα ποταμό [Video]


13:02 | Ελλάδα
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας


10:01 | Πρέβεζα
Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευση


19:55 | Ελλάδα
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα Σχολεία


18:04 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα με επίκεντρο τον ''μυθικό '' Αχέροντα αύριο live στην ΕΡΤ1