ΩΡΑ
23:48
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5-7-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΟμιλία Δήμητρας Ραβανού στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πρέβεζα


Ελληνίδες και Έλληνες του Νομού Πρεβέζης!!!

Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες!!!

Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι της παραμελημένης και αποκομμένης από δρόμο Πρέβεζας και από τα μεγάλα έργα ανάπτυξης και υποδομών,

Μαχητές της αληθινής δημοκρατικής και ευρωπαϊκής Παράταξης, που σήμερα δίνετε το βροντερό και ξεκάθαρο παρόν για την αποκατάσταση της θεσμικής και αστικής μας Δημοκρατίας από το καθεστώς του ακραίου διχαστικού λαϊκισμού και των οπισθοδρομικών ιδεοληπτικών φανατισμών, της οικονομικής αποδόμησης και της παραγωγικής καταστροφής, οδηγώντας τους πολίτες στο έλεος των κουπονιών και των επιδομάτων επιβίωσης, της απορρύθμισης της αγοράς και των λουκέτων, της αναξιοκρατίας κατά της αριστείας και της γνώσης και της ανασφάλειας σε εθνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για τις οικογένειές σας από την ανοχή στην εγκληματικότητα και την τρομοκρατία!!!

 

 

 

 

Ελληνίδες και Έλληνες, ο καιρός έφτασε !!!!

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!

ΕΦΤΑΣΕ  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟ ΛΥΤΡΩΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!!

 

 

 

 

 

ΠΡΕΒΕΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ αυτη η κυριακη των εθνικων εκλογων ειναι η δικη σας κυριακη !!!

ειναι η κυριακη της τιμωρητικής απαντησης των ελληνων πολιτων και των νοικοκυραιων απεναντι στη χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων για την πατριδα μας, με την επιλογη της συμφωνιας αληθειας με τη νεα δημοκρατια και τον αυριανο πρωθυπουργο ολων των ελληνων τον κυριακο μητσοτακη !!!

 

 

 

Είναι η ώρα της δίκης σας ισχυρής αυτοδύναμης δημοκρατικής Ελλάδας που μας αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας με τη νίκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη,,,,  με τη νίκη των Ελλήνων πολιτών απέναντι στο ψέμα και την ανήθικη πολιτική απάτη ενός ηθικού πλεονεκτήματος που δεν υπήρξε στην αλήθεια ποτέ!!!

Η ερχόμενη Δευτέρα και η κάθε ημέρα μετά τη νίκη της αυτοδυναμίας της  Κυριακής στις 7 Ιουλίου πρέπει και οφειλει να μετατραπεί για όλους εσάς από το βουλευτή της παράταξης μας που θα εκλέξετε, η επομένη ημέρα για την Πρέβεζα!!!

 

 

 

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ !!!

 

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΟΝΟ,,, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ,,, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ !!! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ !!!!

ΔΗΛΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ , ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ εδώ και ακριβώς 18 ημέρες τώρα, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ,     ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ  ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,,,, ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ!!!

ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,  ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ Η΄ ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ,,,,,ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ - ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ -  ΩΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ ΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!       ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!   ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Σε αυτό το σημείο θα κάνω μια τοποθέτηση, θέλω πρώτα να συγχαρώ θερμά για τον αγώνα τους ως υποψήφιοι όλα τα τελευταία αυτά χρόνια ή και το τελευταίο διάστημα, αλλά και να ευχαριστήσω ως γνήσια και καθαρόαιμη νεοδημοκράτισσα από τα γεννοφάσκια μου δίχως εκπτώσεις και διακοπές  στην πορεία μου, τους τρεις ικανούς και ισάξιους συνυποψηφίους βουλευτές Πρέβεζας, που έχω την τιμή να είμαι μαζί τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

 

Ευχαριστώ και θα συνεχίσω από την άλλη κυρία του ψηφοδελτίου τη Σέβη Κονταξή, τον επί σειρά ετών βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και τον Σπύρο Κυριάκη, για τον κοινό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί, για τη μεγάλη νίκη στο Νομό μας και με τους οποίους πιστεύω συμπληρώνουμε ένα αξιόλογο και ποιοτικό ψηφοδέλτιο που τιμά τους Πρεβεζάνους. Σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο μπράβο στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, στο Προεδρείο και στον Πρόεδρό της Νίκο Τζίμα και σε όλες τις μαχητικές ΔΗΜΤΟ του νομού μας !

 

 

Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό, ούτε μία στιγμή που μπήκα στην πρώτη γραμμή ως Υποψήφια Βουλευτής σας, μετά την τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου του Κυριάκου Μητσοτάκη με κριτήριο τη συνέπειά μου στην παράταξη και κυρίως την πορεία ήθους αλλά και την τεχνοκρατική μου υπόσταση που εγγυάται το βιογραφικό μου, έστω και σχεδόν την τελευταία στιγμή, 20 ημέρες προ των εκλογών και τον ευχαριστώ δημόσια για την τιμή!

ΠΟΛΙΤΕΣ του τόπου μας, που αποδεχτήκατε το ενωτικό και   πανεθνικό κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ως οι εγγυητές της νίκης της ισχυρής ανάπτυξης και της αυτοδύναμης Ελλάδας. Από τη Δευτέρα Ξεκινάμε για τη φωτεινή Ελλάδα που ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε

Πρώτη και τελευταία φορά αριστερά έως εδώ τέλος !!!

Δίνουμε όλοι μας από κοινού, ο καθένας από το δικό του πεδίο και θέση, με ήθος και με πλήρη επίγνωση αλλά και με απόλυτη συνείδηση της αποστολής, το δυναμικό και ξεκάθαρο παρόν στο πανεθνικό κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ισχυρή ανάπτυξη και την αυτοδύναμη Ελλάδα που μας αξίζει, ώστε να ανασάνουμε το οξυγόνο της ανάπτυξης και της ευημερίας σε μία νομοταγή και αξιοκρατικά οργανωμένη κοινωνία κανόνων και νόμων, τάξης και ασφάλειας, αξιοκρατίας και ισοτιμίας, αληθινής προόδου και προκοπής  σε κάθε επίπεδο για όλους τους Έλληνες και για όλους τους πολίτες!

 

Βρισκόμαστε 2 μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου , που σίγουρα θα κρίνουν και αποφασίσουν για τις ζωές μας.  Και δε σας το λέω με τον τρόπο και το νόημα,  όπως το λέει στο προεκλογικό του σποτ ο απερχόμενος Αλέξης Τσίπρας. Βέβαια θα κρίνουν σίγουρα τις ζωές και την επιβίωση του γιγάντιου, παρασιτικού στις πλάτες της μεσαίας τάξης και της παραγωγικής κοινωνίας, μισθοφορικού παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι «καλοβολεμένοι» του θα κληθούν από την επόμενη να βρουν μία εργασία και να εργαστούν πραγματικά όπως όλοι εμείς.

 

 

Οι εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή σίγουρα θα αλλάξουν με την αυτοδυναμία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το πλαίσιο και τις προοπτικές ανάπτυξης της ζωής και της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων προς το καλύτερο, δίχως ιδεοληπτικά κριτήρια από τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και οραματισμούς για καθεστώτα τύπου Μαδούρου…

Διαχωρισμοί προόδου και ανάπτυξης των πολιτών βάσει του ιδεολογικού τους φακέλου που επέβαλε η πρώτη φορά αριστερά τέλος, από την πρώτη ημέρα της αυτοδύναμης κυβέρνησης όλων των Ελλήνων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι των μελών του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ!

Είμαστε 2  ημέρες πριν την Κυριακή, της πολιτικής και παραγωγικής απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τα μειοψηφικά δεσμά «της πρώτης φοράς αντιθεσμικά» που έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα και φίμωσαν τους θεσμούς παρεμβαίνοντας ακόμα και στην ίδια τη δικαιοσύνη με «ρασπούτειες» μεθόδους και προπαγάνδες!

 

 

 

 

Βρισκόμαστε 2 ημέρες προ των εκλογών όπου ακόμα και ως τυπική υπηρεσιακή κυβέρνηση, οι εκλεκτοί και κολλητοί του κυρίου Τσίπρα, διότι αυτό είναι το προσόν αντί της αριστείας που πολεμούν, του αρχηγού της μεγαλύτερης πολιτικής συμμορίας απάτης που άκουγε στο όνομα του από δεκαετίες «καλοστημένου» τάχα «ηθικού πλεονεκτήματος», αποφασίζουν να ξεβαπτίσουν τα παιδιά μας στα απολυτήρια τους, διορίζουν τους συγγενείς του ηθικού πλεονεκτήματος στη βουλή και ακολουθούν την τακτική των κατακτητών σε μία ξένη χώρα, αυτή της καμένης γης, προκαλώντας την αμηχανία και τον αποτροπιασμό ακόμα και όσων είχαν πέσει θύματα της προπαγάνδας τους και τους ψήφισαν και τώρα τους γυρίζουν μαζικά την πλάτη…

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες του Νομού Πρεβέζης,

Δεν αποτελεί όμως σε αυτές τις εκλογές αυτοσκοπό η εκλογή μου για την οποία κάνω 18 ημέρες τώρα ένα τίμιο και καθαρό αγώνα και δεν υπάρχει ίχνος προσωπικής ματαιοδοξίας παρά μόνο απόλυτη συμμετοχή στη νίκη της Παράταξης στο Νομό μας αλλά και της επίτευξης της απαραίτητης αυτοδυναμίας !

 

 

 

 

 

Η συμμετοχή μου στην πρώτη γραμμή ως Υποψήφια Βουλευτής αποτελεί πρωτίστως καθήκον μου ως Ελληνίδα, Μητέρα, Επιστήμονα, Πρεβεζάνα και μια ζωή ακραιφνή Νεοδημοκράτισσα, και την ενεργή συμμετοχή μου στην τελική μάχη για την απαλλαγή από τα δεσμά των κυβερνητικά ανίκανων και εθνικά επικίνδυνων, του πραγματικού 3% για τη μεγάλη αλλαγή, για την αναδόμηση και την αναπτέρωση της χώρας μέσα από το Πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την ανανέωση σε πρόσωπα και καλές πρακτικές καινοτομίας και ανάπτυξης!

 

 

Εδώ από τη Πρέβεζα, εγκατάλειψης και της Β’ κατηγορίας σε επιλογή σχεδίων ανάπτυξης και έργων αλλά και για την Πατρίδα μας, γιατί σε αυτή την παράταξη πάντα βάζουμε πρώτα την Πατρίδα μας μπροστά δίχως ποτέ να υποστείλουμε τη σημαία μας, φορώντας πάντα τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, όπως δήλωσε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής, το πιο σημαντικό είναι η επίτευξη της νίκης και κυρίως της αυτοδυναμίας για να μην έχουμε τα φαινόμενα συγκυβέρνησης της περιόδου 12-15.

 

 

Εκεί τότε όπου αν υπήρχε η αυτοδυναμία, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δεν θα έφτανε απλά στο παρά ένα της πραγματικής εξόδου από την κρίση αλλά και θα το είχε καταφέρει και ολοκληρώσει σε πραγματική οικονομική βάση.

Σήμερα το 2019, με αρχηγό ΜΑΣ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά από τα 4μιση μαύρα και εφιαλτικά, σε κάθε έννοια της λέξης χρόνια, της πρώτης φοράς αριστερά και τελευταίας όπως δηλώνει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, το μάθημα είτε της υιοθέτησης λαϊκισμών και των εύκολων μεγάλων υποσχέσεων είτε της χαμένης ψήφου της λεγόμενης «ψήφου οργής»  έγινε βαρύ πάθημα, με τεράστιο κρατικό και προσωπικό λογαριασμό σε εθνικό και οικονομικό επίπεδο!

Το τρεις εξαμαρτείν ουκ ψηφοφόρου σοφού και πολύ περισσότερο η μη συμμετοχή στις εκλογές ουκ πολίτη λογικού !!!

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, αλλά και κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο έως και την Κυριακή που οι κάλπες ανοίγουν, έχουμε όλοι καθήκον να μην σταματήσουμε λεπτό τον αγώνα για την ισχυρή εντολή με αυτοδυναμία στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη !

 

 

 

Τίποτα δεν έχει κριθεί από τις δημοσκοπήσεις και το υπάρχον ρεύμα της νίκης. Η ροή σε αυτό το ρεύμα είμαστε όλοι εμείς οι οποίοι πρέπει μέχρι και την ώρα που οι  κάλπες θα κλείσουν να δώσουμε ενωμένοι και μαζικά τη μάχη σε κάθε γωνιά και σπίτι του νομού Πρέβεζας, μιλώντας με τον κάθε αναποφάσιστο ή και ακόμα μπερδεμένο και παγιδευμένο από τις προπαγάνδες συμπολίτη μας ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις κάλπες!!!

 

 

 

Κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά και έκκληση προς όλες τις γυναίκες ιδίως να συμμετάσχουν δυναμικά αλλά και να τιμήσουν τις υποψηφιότητες γυναικών αλλά πρωτίστως να συμμετάσχουν δυναμικά και να υποκινήσουν κάθε τους φίλη, γνωστή, συγγενή και συνάδελφο γυναίκα να ψηφίσουν την Κυριακή και δε να ενισχύσουν την ξεκάθαρη εντολή με αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

 

 

 

 

Τέλος άφησα και ως μητέρα τα νέα μας παιδιά για το κλείσιμο ! Καλώ όλα τα νέα παιδιά που έχουν βιώσει με το δικό τους τρόπο τις συνέπειες της μηδενιστικής τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ στην υποβάθμιση και την αποδιοργάνωση της παιδείας αλλά και της αγοράς εργασίας ότι το μέλλον τους δεν είναι τα δίμηνα, τετράμηνα και οχτάμηνα χαρτζιλίκια στον ΟΑΕΔ αλλά ούτε το δόγμα δεν κάνω τίποτα δεν θέλω τίποτα που τους καλλιεργείται μεθοδικά. Το μέλλον είναι δικό τους και τους αξίζει να είναι παραγωγικό και λαμπρό όπως τους αξίζει γιατί τα ελληνόπουλα όταν τους δοθεί η ευκαιρία και το περιβάλλον διαπρέπουν !!!

 

Φίλες και φίλοι είμαι η δικηγόρος Δήμητρα Ραβανού, κόρη του αείμνηστου συμβολαιογράφου Γιάννη Ραβανού, σύζυγος του επιχειρηματία Γιώργου Κολιού και μητέρα τριών παιδιών, μέλος της δικής μας μεγάλης οικογένειας της παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αδιάλειπτα από μικρό κοριτσάκι και πάνω από όλα Ελληνίδα από το Νομό Πρέβεζας της Ηπείρου.

Δεν σας καλώ αρχικά να με ψηφίσετε! Αρχικά σας καλώ να επιλέξετε την Κυριακή το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ώστε και η Πρέβεζα να μην απουσιάσει από τη μεγάλη γιορτή της απαλλαγής από το παρελθόν με την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου η Ελλάδα δεν θα είναι απλά όλη μπλε αλλά θα είναι ξανά μία κανονική δημοκρατική χώρα με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη του Έλληνα Πρωθυπουργού που θα κυβερνά για όλους τους Έλληνες!!!

Σας ευχαριστώ

Πρώτα το ψηφοδέλτιο της Νίκης και αν έχετε να με ψηφίσετε κατά νου τότε σε δεύτερο χρόνο ένα σταυρό στη Ραβανού !!!

«Σε περιμένω να `ρθεις και πάλι

Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη

Μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία

Ζήτω η Ελλάδα»

Ζήτω η θρησκεία

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!!!!!»

|


Ροή Ειδήεων

11:25 | Πρέβεζα
Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Πρέβεζας στον Βοτανικό Κήπο με 6 θέματα


14:55 | Πρεβεζα
Η νέα Ένωση Ξενοδόχων προβάλλει την Πρέβεζα από τις συχνότητες της ΕΡΤ & της Βεργίνα TV


09:30 | Πολιτική
Όλα τα μέτρα για την οικονομία


10:43 | Πρεβεζα
Εκπαιδευτικό Επίδομα 500ευρω για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα από το επιμελητήριο


14:55 | Πρεβεζα
Εργα οδοποιίας ύψους 280.000 χιλ. ευρώ θα κατασκευάσει ο Δήμος Πρέβεζας


12:28 | Πρεβεζα
Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής


12:02 | Ελλάδα
Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού


09:24 | Ελλάδα
Επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας 3ο στάδιο από Δευτέρα 18 Μαΐου


13:59 | Πρεβεζα
Ρεπορτάζ του ALPHA διαφήμιση για την Πρέβεζα [video]


11:54 | Πρεβεζα
Ευχαριστήριο μήνυμα για το ιατρικό προσωπικό της καρδιολογικής μονάδας και της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας


09:35 | Πρεβεζα
Ο Φακός της ΕΡΤ3 στην Κυανή Ακτή


20:55 | Πρεβεζα
Η Μενεγάκη διαφημίζει τις ακτές της Πρέβεζας [video]


10:20 | Πρεβεζα
Ο καθαρισμός των οικοπέδων από εύφλεκτα υλικά και σκουπίδια, είναι ευθύνη των ιδιοκτητών τους


| Πρεβεζα
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο Mega μιλώντας για τον τουρισμό [video]


22:20 | Πρεβεζα
Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης στην Πρεβεζα


15:25 | Κόσμος
Οι προτάσεις της Κομισιόν για τον τουρισμό - Σταδιακή και συντονισμένη άρση των περιορισμών στα σύνορα


15:02 | Πρεβεζα
Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.