ΩΡΑ
21:25
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12-11-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΤριπλή παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στην PHILOXENIA 2019


Τριπλή ήταν για πρώτη φορά η παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Εκθεσης PHILOXENIA , που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος συμμετείχε στο κορυφαίο για τη χώρα μας τουριστικό γεγονός με δικό του stand επιφάνειας 12 τ.μ που προσφέρθηκε από το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο , στο κοινό για τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και στο στο 2ο Forum Τουρισμού & Real Estate του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου που έγινε παράλληλα με την PHILOXENIA .

Ειδικά στο 2ο Forum ο Δήμος Πρέβεζας βρέθηκε στο επίκεντρο δράσεων που πραγματοποιήθηκαν αποτελώντας την τιμώμενη ελληνική πόλη.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του που η Πρέβεζα είναι η πόλη όπου επιλέχθηκε να παρουσιαστεί ως τουριστικός προορισμός από το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο και αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που συνδέουν Ελλάδα και Σερβία. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως ο Δήμος Πρέβεζας θα αποτελέσει τον πιο αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό για επισκέπτες και επενδυτές την επόμενη δεκαετία. Επιπλέον αναφέρθηκε στις ομορφιές της πόλης οι οποίες “αιχμαλωτίζουν” όποιον την επισκέπτεται, προτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν στην Πρέβεζα.

Για την ιστορία , τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα του Δήμου μίλησαν ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αθηνά Κωνσταντάκη και κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος πραγματοποίησε και τις επιχειρηματικές συναντήσεις γνωστές ως Β2Β , ενώ o δημοτικός σύμβουλος κ .Ηλίας Αλεξανδρής εκπροσώπησε το Δήμο στο κλειστό στρογγυλό τραπέζι που ακολούθησε μετά το τέλος του Forum με τη συμμετοχή επαγγελματιών και με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ακόμη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Νίτσας , ο αρμόδιος υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού κ. Γιώργος Αλισανδράτος και η προισταμένη του Τμήματος Πολιτισμού κα Δήμητρα Κοψάρη.

Η παρουσίαση των αξιοθέατων και των πλεονεκτημάτων του Δήμου Πρέβεζας στο 2ο Forum Τουρισμού & Real Estate του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου εκτιμάται

ότι θα είναι εξαιρετικά επωφελής για την προσέλευση Σέρβων τουριστών ,όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο αλλά σε όλη τη διάρκεια του έτους ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη αύξηση-επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, η φετινή αναβαθμισμένη παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στην έκθεση

PHILOXENIA ήταν μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματίες και επισκέπτες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό να γνωρίσουν την όμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες στον ταξιδιώτη τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον οποίο συζήτησε θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου, ενώ στο πλαίσιο του 2ο Forum Τουρισμού το Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης ANATOLIA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Δήμο Πρέβεζας προσφέροντας κάθε χρόνο υποτροφία σε μαθητή -δημότη

|


Ροή Ειδήεων

15:38 | Τρολαρίσματα
''Βόλτα'' με το σκάφος [Video]


14:50 | Αθλητικά
Κύπελλο Ελλάδος: Μεγάλο ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τους ''8''


13:55 | Πρεβεζα
Δημοπρατήθηκε έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο της Πρέβεζας.


13:33 | Ηπειρος
Απάντηση της περιφέρειας Ηπείρου στον όμιλο Unesco Πρέβεζας


13:12 | Πρεβεζα
Το Σάββατο 1/2 η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Βασίλη Μπότσιου


22:01 | Κόσμος
Ισχυρή σεισμική δόνηση στην δυτική Τουρκία - Αισθητή και στην Μυτιλήνη


14:35 | Πρέβεζα
Στέργιος Γιαννάκης: οριστική λύση στα προβλήματα δυσλειτουργίας των Κέντρων Υγείας του νομού


14:02 | Πολιτική
Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Κατερίνα Σακελλαροπούλου


19:55 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 της Βιέννης


19:39 | Πρέβεζα
Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στο Δήμο Πρέβεζας


19:32 | Πρέβεζα
Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στην Βέροια & Βεργινα TV


21:09 | Πρέβεζα
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''ΕΥΖΗΝ'' ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ


04:56 | Ελλάδα
Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κεφαλλονιά - Αισθητή και στην Πρέβεζα


21:09 | Ελλάδα
Νέο ασφαλιστικό: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν - Παραδείγματα


20:00 | Ήπειρος
Συνάντηση Περιφερειάρχη για το υπό δημιουργία Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας


14:50 | Πρέβεζα
Φαντασμαγορική επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού το Σάββατο 1η Φλεβάρη