ΩΡΑ
15:15
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2-12-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΖΑΝΗ


 

                Η Νέα δράση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας με δυναμική και εξωστρέφεια ξεκινάει από την Κοζάνη και θα συνεχίσει σε ολόκληρη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Βέβαια με την συνεργασία του ΚΤΕΛ Ν. Πρεβέζης όπου ευχαριστούμε την Διοίκηση , τους Μετόχους και τον Πρόεδρό του Κο Κωνστανίνο Παππά. Επίσης συνεργασία θα γίνεται και με Φορείς ή Συλλόγους ή και με οποιονδήποτε εθελοντή επιθυμεί να έχει συμμετοχή για την προβολή του τόπου μας και του Νομού μας. Εδώ θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Κα Κυριακή Λεοπούλου και την παρέα της όπου θα είναι η πρώτη ομάδα υποστήριξης της ιδέας αυτής.

                Τώρα πάμε στο σκεπτικό της νέας αυτής δράσης. Σκεφτήκαμε ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων ότι θα μπορούσαμε αφού πρώτα βρήκαμε ποιές πόλεις έχουν πολιούχο και ιδιαίτερα πόλεις της Βόρειας Ελλάδας λόγω του πλεονεκτήματος της Εγνατίας Οδού , επιλέγοντας αυτές με πολιούχο ή κάποια μεγάλη Εορτή-Αργία ή ακόμη και σε μεγάλα Χριστουγεννιάτικα Χωριά όπως η «Ονειρούπολη Δράμας» και «Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Τί σκεφτήκαμε: Ότι μπορούμε με την άδεια του κατά τόπου Δήμου και αφού εκείνη η ημέρα είναι εορτή για την πόλη τους να συμμετέχουμε και εμείς στην γιορτή τους και να πλαισιώσουμε με ένα stand και με μερικά τραπέζια σε μια κεντρική πλατεία που θα μας υποδείξουν να στήσουμε ένα μπουφέ με διάφορα τοπικά μας προϊόντα , ακόμη και παραδοσιακά εδέσματα. Θα έχουμε μαζί μας φυλλάδια προβολής του Νομού μας και καλούμε τους τρείς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και την Αντιπεριφέρεια να μας διαθέσουν διαφημιστικό υλικό αλλά και όποια Τουριστική Επιχείρηση το επιθυμεί. Αυτή η δράση θα μπορούσε να πλαισιωθεί και με κάποιο χορευτικό σχήμα με παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας , αφού βέβαια εγκριθεί από την Δημοτική Αρχή της κάθε πόλης.

                Το συμπέρασμα: Στήνουμε μια έκθεση με διαφημιστικό τουριστικό υλικό – πραδοσιακά και τοπικά προϊόντα και τα συνθέτουμε με μουσικά ακούσματα του Νομού μας. Αυτή η δράση θα ξεκινήσει από την Κοζάνη την Παρασκευή 6/12/2019 ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου όπου είναι και ο Πολιούχος της. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και βελτιώσεις στο εγχείρημα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο εως και τον Φεβρουάριο να επιλέγουμε κάθε Μήνα και από μια Πόλη.

                Ευχαριστούμε μια ακόμη φορά το ΚΤΕΛ του Νομού μας για την χορηγία του λεωφορίου για την μετακίνηση αλλά και όλους όσους θα συμμετέχουν είτε με τοπικά προϊόντα είτε με τοπικά εδέσματα. Για διευκρινίσεις και για δηλώσεις συμμετοχής όπου θα παρέχεται δωρεάν μετακίνιση επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα :

6944 439796 (Κος Πολύκαρπος) και

6942 786330 (Κα Κυριακή)

Δηλώσεις συμμετοχής εως Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ώρα 22:00

 

Μ ε τιμή 

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ενωσης 

|


Ροή Ειδήεων

11:32 | Πρέβεζα
Στην Πρέβεζα την Τρίτη η Πρόεδρος της Επιτροπής ''ΕΛΛΑΔΑ 2021'' Γιάννα Αγγελοπούλου


10:22 | Πρέβεζα
ΕΝΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''ΕΥ ΖΗΝ'' ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.


20:50 | Ελλάδα
Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης


22:06 | Πρέβεζα
Ε.Ε.Τ.Α.Α.: Παράταση στις αιτήσεις και διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων για φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς


10:07 | Πρέβεζα
Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Πρέβεζας στον Ιατρικό Σύλλογο


19:44 | Ελλάδα
Σεισμική δόνηση πριν από λίγο στην Κρήτη


09:32 | Πρέβεζα
Σημαντικές υλικές ζημιές από την πυρκαγια στην ALPHA bANK


09:05 | Πρέβεζα
Πυρκαγιά στην ALPHA BANK της Πρέβεζας τα ξημερώματα [Video]


18:50 | Ελλάδα
Δείτε που θα ''κινηθεί'' ο ΙΑΝΟΣ τις επόμενες ώρες [Video]


18:01 | Πρέβεζα
Πτώση δέντρων στο Μονολίθι


12:33 | Ελλάδα
Δυτικά της Ζακύνθου η καταιγίδα


11:32 | Αρθρογραφία
Περι τουρκίας.... λιγο πριν την Συνόδου Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου


11:09 | Πρέβεζα
Συναντήσεις της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με φορείς της Πρέβεζας