ΩΡΑ
20:00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30-12-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Life&Style



Ποια digital marketing trends αξίζει να υιοθετήσετε το 2020


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





Ποια digital marketing trends αξίζει να υιοθετήσετε το 2020

 

Το digital marketing είναι ένας από τους πιο σύγχρονους επαγγελματικούς τομείς που διαρκώς εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο και, ιδιαιτέρως στη χώρα μας, μεταβάλλεται με γοργό ρυθμό και αξιοσημείωτο δυναμισμό.

 

Όπως μαθαίνετε στα digital marketing σεμιναρια, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που κατανοούν την αξία των ψηφιακών καναλιών επικοινωνίας και αξιοποιούν τα social media και τα Google Ads, επιδιώκουν να χρησιμοποιούν τα πλέον σύγχρονα εργαλεία για να μεγιστοποιούν την επιρροή τους στο καταναλωτικό κοινό.

 

Αν επιθυμείτε και η δική σας επιχείρηση να βγει μπροστά από τον ανταγωνισμό, δείτε παρακάτω τα σημαντικότερα digital marketing trends για το 2020, που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητα της διαφημιστικής επένδυσής σας.

 

Περάστε την αλληλεπίδραση σε νέο επίπεδο

 

Για όσους από εσάς εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την προσέγγιση «διοχέτευσης» στο μάρκετινγκ (marketing funnel), ήρθε η ώρα να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Η προσέγγιση της διοχέτευσης θεωρείται ξεπερασμένη στον ορίζοντα του 2020 και μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που εξηγεί τα εμφανώς μειωμένα αποτελέσματα πωλήσεων.

 

Πώς μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες και να συνεχίσετε να λαμβάνετε ανατροφοδότηση από αυτούς, ακόμα και μετά την πραγματοποίηση πώλησης; Με το Flywheel marketing. Ενώ η προσέγγιση της διοχέτευσης εστιάζει στην προσέλκυση νέων χρηστών και την μετατροπή τους σε πελάτες της επιχείρησης, η προσέγγιση Flywheel συνεχίζει να προσελκύει, να μετατρέπει αλλά και να ευχαριστεί τους πελάτες ακόμη και μετά το σημείο της αγοράς.

 

Εστιάστε στην εξατομίκευση κάθε ενέργειας

 

Παρά την αυξανόμενη τάση της τεχνητής νοημοσύνης στον ψηφιακό χώρο, οι πελάτες εξακολουθούν να θέλουν να αλληλεπιδρούν και να αναπτύσσουν ανθρώπινες επαφές με μια εταιρεία. Καθώς η αυτοματοποίηση συνεχίζει να αυξάνεται, είναι σημαντικό για εσάς να να προσπαθείτε να συνδέεστε πιο στενά με τους πελάτες σας.

 

Πώς θα το καταφέρετε; Μελετήστε τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και διαχωρίστε σε κατηγορίες τους χρήστες ώστε να διερευνήστε τις συμπεριφορές των καταναλωτών και να εξατομικεύετε κάθε προωθητική ενέργεια. Το κλειδί είναι να κάνετε τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι αντιμετωπίζονται ως άτομα.

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περιεχόμενο

 

Το περιεχόμενο εξακολουθεί να κρατάει τα ηνία στο digital marketing το 2020. Ωστόσο, η ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα αλλά και το πιο διαφοροποιημένο περιεχόμενο προβλέπεται να γίνουν τα… αγαπημένα των καταναλωτών. Προσπαθήστε λοιπόν, τη νέα χρονιά να αναδιαμορφώσετε τη στρατηγική του περιεχομένου σας για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσελκύετε τους πελάτες σας, δημιουργώντας περισσότερο βίντεο και περισσότερο διαδραστικό περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε την τακτική του blogging ή την ανανέωση του περιεχομένου των σελίδων του site σας διότι και τα δύο συνιστούν βασικούς συντελεστές στην ενίσχυση του SEO.

 

Πάρτε τον χρόνο σας για να καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τη στρατηγική του περιεχομένου σας από τον ανταγωνισμό. Είναι εντάξει αν δεν έχετε κάτι να δημοσιεύσετε κάθε μέρα. Το κορυφαίο σημείο μιας στρατηγικής περιεχομένου είναι να προσελκύσετε το ακροατήριό σας, όχι να τους ενοχλήσετε με περιττές ενημερώσεις.

|






Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα