ΩΡΑ
12:44
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3-6-2020
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΣυνάντηση Δημάρχου Πρέβεζας με τον Υπουργό Εσωτερικών για θέματα του Δήμου με επίκεντρο τη διπλή διεθνή διάκριση της περιοχής

Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος  ενημερώνοντάς τον για τις σημαντικές διακρίσεις και τη διεθνή προβολή που έλαβε ο Δήμος και η χώρα μας από τη EUROPEAN BEST DESTINATION με τον χαρακτηρισμό της ενιαίας ακτογραμμής της μήκους 26 χιλιομέτρων ως πρώτη ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης και γενικότερα της Πρέβεζας ,ως 5ης ασφαλέστερης περιοχής στην Ευρώπη.

Ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συγχαρητήρια στον κ. Γεωργάκο για την καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας ΠΡΕΒΕΖΑ 2020 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! #Preveza2020_BeSafe_BeFree! η οποία οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της Πρέβεζας ενώ τόνισε ότι θα σταθεί στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του Δήμου Πρέβεζας τις οποίες ο Δήμαρχος του παρουσίασε αλλά και ότι θα επισκεφθεί εκ νέου την όμορφη,φιλόξενη και ασφαλή Πρέβεζα.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Δήμοι αποτέλεσαν σε άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, την ΚΕΔΕ και την κυβέρνηση, την αιχμή του δόρατος στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές.

Σήμερα επισκέφθηκα τον Υπουργό Εσωτερικών στην Αθήνα με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια και τιμή, ως δήμαρχος Πρέβεζας, διότι το αποτέλεσμα της καμπάνιας προβολής της Πρέβεζας που ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου ως προς τις ανάγκες της πανδημίας στη νέα τουριστική σεζόν, αποτέλεσε το γεγονός που οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της πρώτης ασφαλέστερης παραλίας στην Ευρώπη καθώς και του πέμπτου ασφαλέστερου προορισμού από το EUROPEAN BEST DESTINATION.

Η καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας, «Πρέβεζα 2020 η Ασφάλεια της Ελευθερίας!» #Preveza2020_BeSafe_BeFree! σε συνδυασμό με τη διπλή διεθνή διάκριση, διαφήμισε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην περίοδο της πανδημίας αλλά και τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα όπως το Forbes, το DailyMirror, καθώς και σε ΜΜΕ πολλών χωρών.

Παραδίδω στον Υπουργό Εσωτερικών τα λογότυπα της διπλής διεθνούς διάκρισης καθώς και της καμπάνιας του Δήμου Πρέβεζας ευχαριστώντας τον για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και έχοντας την πεποίθηση ότι θα σταθεί άμεσα και δραστικά στις τρέχουσες ανάγκες του δήμου ενόψει της τουριστικής περιόδου, ώστε να σταθούμε στο επίπεδο της διεθνούς προβολής που επιτύχαμε, προσκαλώντας τον εκ νέου στην ασφαλή και όμορφη Πρέβεζα”

 

|


Ροή Ειδήεων

15:02 | Πρέβεζα
7 οι συλλήψεις για την διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας - 70 άτομα στην δικογραφία


| Πρέβεζα
Συνεδρίαση στην Πρέβεζα για τις δράσεις της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021


13:05 | Πρέβεζα
Σε ισχύ από το Σάββατο 11/7 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία Μονολιθίου Πρέβεζας


10:35 | Πρέβεζα
Νέος διοικητής στην Π.Υ. Πρέβεζας - Δείτε ποιος είναι.....


11:32 | Πρέβεζα
Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων


10:33 | Πρέβεζα
Ψεκασμούς σε φρεάτια ξεκίνησε η ΔΕΥΑ Πρέβεζας


10:28 | Πρέβεζα
Πρόσκληση για Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων ιδιωτικού τομέα - Αμοιβή 400 ευρώ


13:45 | Πρέβεζα
Άκτιο - Αμβρακία: Βγήκε η πρόσκληση για τη συνέχιση του διαγωνισμού


10:35 | Δήμος Πάργας
Ζητείται τσοπάνης από τον δήμο.......


10:22 | Πρέβεζα
Τα χρήματα του Open Mall πρέπει να στηρίξουν την τοπική οικονομία


10:07 | Ελλάδα
Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 5-7-2020


10:26 | Πρέβεζα
Την Παρασκευή, 10-07-2020 ανακοινώνονται οι βαθμοί στις πανελλαδικές εξετάσεις


11:32 | Πολιτική
Δέσμη μέτρων στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων ύψους 3,5 δις ευρώ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κ. Μητσοτάκης


11:32 | Πρέβεζα
Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη