ΩΡΑ
08:15
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28-9-2021
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα



Επικήδειος λόγος για τον Ευάγγελο Μπενετάτο


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





Σήμερα , με τις ευχές της εκκλησίας μας , συγγενών και φίλων , η Πρέβεζα αποχαιρετά το εκλεκτό  της  τέκνο , τον  Ευάγγελο  Μπενετάτο .

 

Και είναι μεγάλη τιμή για μένα , να τον αποχαιρετώ , γνωρίζοντας ότι τα λόγια μου , ταυτίζονται με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των οικείων του αλλά και των περισσοτέρων από  εσάς  που  παρευρίσκεστε  σήμερα  εδώ.

 

Αγαπημένε μας Βαγγέλη...σε προπέμπουμε σήμερα  στην  τελευταία  σου  κατοικία , με άγχος , λύπη και στεναγμό , όπως πρέπει να προπέμπουμε , ένα άξιο σύζυγο , ένα λατρευτό πατέρα και έναν ειλικρινή και  αξιόπιστο  φίλο .

 

Η ανατροφή σου με σταθερές και ξεκάθαρες ελληνοχριστιανικές αρχές , σε έκανε γνωστό στους περισσότερους κατοίκους της πόλης μας και σε διέπλασε σε ένα χαρακτήρα , έντιμο , ηθικό , γεμάτο από προσφορά , αλτρουισμό , φιλοξενία  ,  καλοσύνη  και  ντομπροσύνη .

 

Είχες την ευτυχία να δημιουργήσεις μια καλή και άξια οικογένεια , διότι ο Θεός σου χάρισε ,   όπως το άξιζες , μία πιστή , ενάρετη , εργατική και  ικανότατη  σύζυγο . Αλλά σου χάρισε και  δύο εξαίρετα παιδιά , που θα συνεχίσουν να τιμούν  το  λαμπρό  όνομά  σου .

 

 

Οι συζητήσεις μαζί σου , ήταν και ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες , διότι ήσουν άτομο κοινωνικό και είχες κρυστάλλινη άποψη σε πολλά κοινωνικά θέματα . Το ύφος σου ήταν πάντοτε χαρούμενο , ούτε οργιζόταν , ούτε κακολογούσε κανένα . Δεν έκανες ποτέ άδικες και αυστηρές κρίσεις . Τα λόγια σου , ήταν σοφά και μετρημένα , και με το βλέμμα σου πάντοτε ήρεμο…να  μας  γεμίζει  με  σιγουριά και γαλήνη.

 

Ξεχώριζες για πολλά...χαρακτηριστική όμως ήταν , η διακριτικότητα , η λιτότητα , η εργατικότητα , η δημοκρατικότητα και το ήθος σου .Ενεργητικός σε πράξεις , και πάνω απ΄όλα , ένας ενεργός πολίτης , με συμμετοχή , δράση και μετρήσιμο αποτέλεσμα .

 

Υπηρέτησες με αρχές και αξίες , με ήθος            και ευγένεια , την Αυτοδιοίκηση . Κέρδισες δίκαια , με πολύ προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους , την εκτίμηση και το σεβασμό , συμπολιτών , συναδέλφων , εργαζομένων  και  πολιτικών  .

 

 

 

 

 

 

Υποστήριξες με σταθερότητα , αρχές και αξίες , όλες σου τις πράξεις , ενεργούσες σωστά και αποτελεσματικά και υπηρέτησες τον τόπο μας  με εντιμότητα και σεμνότητα . Όλη σου η ζωή, ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες...για ιδανικά , αρχές και αξίες..για την πρόοδο του τόπου μας .

 

Με την ίδια αγωνιστικότητα και ζήλο , υπηρέτησες και την μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη , την Νέα Δημοκρατία . Ήσουνα πάντοτε παρών , στο άκουσμα της κάθε αγωνιστικής της σάλπιγγας . Συνεπής  ,  εργατικός  και πάντοτε ενωτικός . Ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της  Νέας  Δημοκρατίας του Νομού Πρέβεζας , θέλω ταπεινά να σε ευχαριστήσω , για την   δοτικότητα και την  ανιδιοτελή  σου  προσφορά  , όλα  αυτά  τα  χρόνια   στην  Παράταξή  μας .

 

Αγαπημένε μας Βαγγέλη .

Ο ενάρετος βίος και η εν γένει πολιτεία σου , αποτέλεσαν το διαβατήριο , για να εισέλθεις επάξια , στον  οίκο  του  θεού .

 

 

 

 

Τίμησες επί σειρά θητειών , την θέση του Επιτρόπου της Αγίας ταύτης εκκλησίας του  Αγίου Νικολάου . Προσέφερες με παρρησία      τις υπηρεσίες σου , τόσο στην Εκκλησία όσο       και   στον  κλήρο  αυτής .

 

Και ο Πανάγαθος Θεός , εις ανταπόδοση όλων των πράξεων σου...και θέλοντας να καταδείξει σε όλους μας  , την ενάρετο και επάξια  διαδρομή της ζωής σου , διάλεξε να σε πάρει μαζί του , την σημερινή ημέρα , που η     Εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του Μεγαλομάρτυρος  Αγίου  Καλλίστρατου...

 

Καλή  Στράττη λοιπόν  να  έχεις  αγαπημένε   μας Βαγγέλη , και στο τελευταίο ταξίδι της ζωής σου..αλλά δε θα σου πω αντίο....γιατί δεν θα φύγεις ποτέ από τις καρδιές όλων εμάς...που    σε  αγαπήσαμε  και  θα  ζεις  εκεί  παντοτινά...

 

Η  Πρέβεζα  σε  αποχαιρετά και σε ευχαριστεί     για όσα , υπέρ του καλού και του ωραίου έπραξες...

 

Αιώνια  η  μνήμη  σου...

|






Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα