ΩΡΑ
17:13:43
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9 Οκτωβρίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αγρίνιο

Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας.



">" width="80%">

H επιστολή

Με την επιστολή μου αυτή , θα ήθελα να σου κάνω γνωστό , την απόφασή μου να παραιτηθώ από την θέση του γραμματέα της ΝΕ Πασοκ Αιτ/νιας, που υπηρετώ για δυο συνεχείς θητείες. στη θέση αυτί με τίμησαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, σε δύσκολες στιγμές για το κόμμα μας και με μεγάλα οπός ξέρεις ποσοστά και είμαι περήφανος , γιατί μαζί με τους συνεργάτες και συντρόφους μου στην ΝΕ στης δημοτικές οργανώσεις , στην αυτοδιοίκηση στους μαζικούς και κοινωνικούς χώρους, πετύχαμε τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ στην αιτ/νια.
Αγωνιζόμασταν για το καλύτερο , για το νέο, για την πραγματοποίηση του οράματος του Γ. Παπανδρέου και του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.


Εμείς κληθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες της χώρας, να αγωνιστούμε για αυτούς με ένα άλλο πρόγραμμα και πίστεψε με παρακαλώ, εμείς όλοι που δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής αλλά εραστές της, δυσκολευόμαστε, έχουμε πρόβλημα να υποστηρίζουμε τέτοιες πολιτικές, που εφαρμόζονται σήμερα και εξαθλιώνουν την μεσαία και κατώτερη κοινωνική τάξη, την κοινωνία στο σύνολο της. Και νομίζω ότι εδώ εκφράζω όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν τον χώρο από αγάπη, μεράκι, αφιλοκερδώς, με προσωπικό και μόνο κόστος.
Επίσης σύντροφε γραμματέα ερχόμενο το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση δυστυχώς όπως σου έχω καταγγείλει και σε συνάντηση εργασίας που είχαμε από θεσμικό κόμμα οπός όφειλε να είναι, μετατράπηκε σε κόμμα παραγόντων λειτουργώντας, όχι θεσμικά άλλα παραγοντίστικα, με παρέες, με ευνοούμενους και κολλητούς στην κεντρική πολίτικη σκηνή και αντί να ενδιαφέρονται για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και τις περιοχής τους, κοιτούν πως θα ενδυναμώσουν τις πολιτικές “φιλίες” τούς για να υπάρχουν. Θα μπορούσαμε να πούμε τόσα πολλά πάνω σε αυτό το θέμα που θα χρειαζόμασταν πάρα πολλές σελίδες.


Τέλος είναι γεγονός ότι το κόμμα σύντροφε γραμματέα και ιδιαίτερα οι περιφερειακές οργανώσεις αφέθηκαν στο έλεος του θεού και ίσως της θυμηθούμε ξανά όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.


Σεβόμενος την πολίτικη μου ιστορία και διαδρομή δεν θα ήθελα να επιβαρύνω άλλο το κλίμα και την κατάσταση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να υπηρετήσω από την θέση του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, το κόμμα μου. Εξάλλου όπως γνωρίζεις και σου είχα θέσει και θέμα οι θητείες των οργάνων, έχουν λήξει από τον περασμένο Μάρτιο.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους όλα αυτά τα χρονιά με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα.
Ευχαριστώ επίσης και τους εσωκομματικούς μου “αντιπάλους” που με την κριτική τους με κάνανε καλύτερο. Ευχαριστώ τα τοπικά και περιφερειακά στελέχη όλων των κομμάτων στον νόμο και την περιφέρεια γιατί και αυτοί αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.


Ευχαριστώ τους συνεργάτες στην ΝΕ και στις δημοτικές οργανώσεις και όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μαζί αγωνιστήκαμε και πετύχαμε πολλά.


Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που όλα αυτά τα χρονιά με στερήθηκε, άλλα με στήριξε στην προσπάθεια που έκανα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΑΓΡΙΝΙΟ 06/10/2011

|
Ροή Ειδήεων

15:36 | Πρέβεζα
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


08:42 | Ελλάδα
Ισχυρή σεισμική δόνηση κοντά στην Πύλο


23:02 | Πολιτική
Μετά το ''Μακεδονικό'' ανοίγει θέμα ''Τσαμουριάς''


19:30 | Πρέβεζα
Ο Βασίλης Σκουντής στο 3on3 της Πρέβεζας!


11:02 | Πρέβεζα
Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με 38 θέματα


10:23 | Πρέβεζα
Παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Μπρίκου '' Αγία παπαλίνα η καλλονή ''


10:05 | Πρέβεζα
11α Μουσικά Μαϊστράλια από την χορωδία Ηχοχρώματα Πρέβεζας


20:02 | Παραπολιτικά
Έβαλε γραβατα.....


14:20 | Ήπειρος
Έκτακτο Δελτίο Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού από αύριο Σάββατο


09:36 | Πρέβεζα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΕΕΤΕΜ στην Πρέβεζα


14:48 | Ήπειρος
Λίγο πριν την διάλυση....Ανακοίνωση στήριξης στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ απο τις τοπικές επιτροπές


14:43 | Ήπειρος
''Τοπικό Σχέδιο Δράσης'' για την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού


09:19 | Αρθρογραφία
Κάποτε ήμουν Μακεδόνας....


09:12 | Πολιτική
Γερμανόφωνος Τυπος ''Μόνο ένας μπορεί να λέγεται Μακεδονία''


21:15 | Αθλητισμός
O Παναθηναϊκός ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!