16:28:41
27 Δεκεμβρίου 2011
Πρέβεζα
Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του σχολείου με δύο κατανυκτικούς ύμνους των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια το Σύνολο Έντεχνης Μουσικής μαζί με τη χορωδία ερμήνευσε το «Ελάτε με πίστη» για να ακολουθήσει η ζωηρή εκτέλεση του “Green Sleeves” από το Σύνολο Έντεχνης Μουσικής . Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης μεταφέρθηκε από τα παιδιά της χορωδίας με κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα.
«Της Κοκκώνας το σπίτι»,ένα από τα χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, παρουσιάστηκε στη συνέχεια σε δραματοποιημένη αφήγηση. Τις γνωστές μελωδίες “Happy Together”, “Deck the hall with bows of holly” και “Santa Claus” ερμήνευσε με πολλή επιτυχία το Σύνολο Έντεχνης Μουσικής .Το αισιόδοξο μήνυμα των ημερών μετέδωσαν με πολύ κέφι η χορωδία και το Σύνολο Έντεχνης Μουσικής με το “ Go tell it to the mountains”.
Ήταν μια βραδιά πλημμυρισμένη μελωδία, ρυθμό και αισιοδοξία που έδωσε χαρά σε όλους όσους την παρακολούθησαν.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
Χορωδία: Βασιλική Απέργη, Γιώργος Ευθυμίου, Χριστίνα Ζάκα, Νεφέλη Κουλούρη, Ανδρέας Μιμίνης, Αχιλλέας Μουστακίδης, Σταυράγγελος Μπόμπορης, Αναστασία Ντάγια, Αλκίνοος Παπαδόπουλος, Μελίνα Παπασταύρου, Ευρύκλεια Τσίμα, Βασιλική Τσιόκου, Έλενα Τσουμάνη, Θοδωρής Χύτης
Ποντιακή λύρα: Δημήτρης Φούντογλου
Διδασκαλία και Διεύθυνση Χορωδίας : Νεκταρία Δελβινιώτη
Σύνολο Έντεχνης Μουσικής: Στέλλα Αναγνώστου- κιθάρα, Αριστοτέλης Δημητρακόπουλος – σαξόφωνο, Βαγγέλης Κανιώρης - μεταλλόφωνο, Αλέξανδρος Καρατσώλης – κιθάρα, Γιώργος Κλάπας – κιθάρα, Δέσποινα Μούσσα – κιθάρα, Ειρήνη Μπακόλα – κιθάρα, Χαρά Νούση- Σάντσες – πιάνο, Μαρίνα Νούσια – φλογέρα, κρουστά, Αλέξανδρος Σισμανίδης – βιολί, Νικόλας Σπυράκος- σαξόφωνο, Κέιλεμπ Σπυράλατος – φλάουτο.
Διδασκαλία, Διεύθυνση και Ενορχήστρωση Μουσικού Συνόλου: Τάσος Κολυδάς
«Της Κοκκώνας το σπίτι»
Αφήγηση: Κέλυ Παυλίδου
Συμμετείχαν: Γιώργος Καλδάνης, Στράτος Λαϊνάς, Άκης Πεσλής, Άγγελος Σταύρακας, Γιώργος Τσίμας
Επιμέλεια: Ελένη Συνεσίου
Κείμενα σχετικά με έθιμα και παραδόσεις των Χριστουγέννων διάβασαν οι μαθήτριες Έλλη Γενειατάκη και Κατερίνα Σαρδελή
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν και εύχεται σε όλους η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη αρμονία, υγεία, αγάπη, χαρά και εκπλήρωση των προσωπικών επιθυμιών.
Ημέρα Καριέρας Parga Beach Resort
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα
Στο τέλος Νοεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Αμβρακία Οδός
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα

