ΩΡΑ
11:51:20
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2-4-2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΑνακοίνωση Βασ. Ιωάννου για την υποψηφιότητά του στις εκλογές.


 

Μέσα από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και συγκεκριμένα από την εκπομπή του Δημήτρη Λούπα  «Παράθυρο στον Αμβρακικό», ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου σε μια « εκ βαθέων» συνέντευξη που παραχώρησε , εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα του  , μίλησε για τη σημασία των επερχόμενων εκλογών , αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε μαζί με τους συνεργάτες του τα προηγούμενα χρόνια στη Νομαρχία αλλά και το σημαντικό έργο που παράχθηκε και δήλωσε ότι και αύριο ως Βουλευτής , αν οι πολίτες το αποφασίσουν θα έχει την ίδια συμπεριφορά και λειτουργία  και θα προσπαθεί σε συνεργασία με τους φορείς του Νομού να προωθεί τα αιτήματα του Νομού.

«Παρά τις αρχικές  ενστάσεις τις οποίες και είχα δημοσιοποιήσει , τόνισε χαρακτηριστικά ο κ . Ιωάννου , τελικά θα είμαι Υποψήφιος Βουλευτής και θα δώσω τον  δύσκολο αγώνα  για την εκλογική νίκη  της Παράταξης  αλλά και την προσωπική μου επιτυχία.

Οι παροτρύνσεις πολλών κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ , οι εισηγήσεις στενών φίλων και πρώην συνεργατών μου αλλά κυρίως η απαίτηση εκατοντάδων μελών , φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ  με τους οποίους είχα  μια πολύχρονη κοινή διαδρομή και σχέση και με είχαν στηρίξει στις εκλογικές μάχες για τη Νομαρχία , μαζί με την απροθυμία  άλλων στελεχών να συμμετάσχουν  στο ψηφοδέλτιο , ήταν οι αιτίες που με έκαναν να στρατευτώ και σ’ αυτή τη μάχη. Μια μάχη δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα είναι και πάλι νικηφόρα γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο κριτήριο των συμπολιτών μου. »

Απαντώντας στην ερώτηση για τη δυσκολία του εγχειρήματος και τα προβλήματα που θα έχει αυτή η εκλογικό αναμέτρηση ο πρώην Νομάρχης τόνισε:

«Γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω  στον προεκλογικό αγώνα  αλλά και  αμέσως μετά εφόσον  εκλεγώ.

Έχω πλήρη συνείδηση της κατάστασης γιατί καθημερινά συνομιλώ με τους πολίτες.

Γνωρίζω και βιώνω  την οργή και την αγανάκτηση τους τόσο ενάντια στην Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα, όσο και  ειδικότερα στο ΠΑΣΟΚ , το οποίο κατά τη γνώμη μου πληρώνει ένα μεγάλο και δυσανάλογο πολιτικό κόστος για το Κυβερνητικό του έργο.

Γνωρίζω και κατανοώ τη δυσφορία και το θυμό των νέων ανθρώπων, των άνεργων , αυτών που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, αυτών που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα σε λίγο διάστημα.

Όλα τα γνωρίζω και τα κατανοώ και είμαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσω

 

Αλλά  και οι πολίτες γνωρίζουν τις δικές μου απόψεις  για τα λάθη που έγιναν ,για  τις αδικίες και  τις καθυστερήσεις  στην ασκούμενη πολιτική’

Γνωρίζουν  παράλληλα ότι πολύ έγκαιρα είχα δημοσιοποιήσει και   τις διαφωνίες αλλά  και τις  αντιρρήσεις μου για πολλά απ’ όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια.»

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής  ο κ. Ιωάννου , αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των εκλογών αλλά και στο  ήπιο κλίμα που πρέπει να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

«Αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης.

Είναι η ώρα της αλήθειας για όλους και για όλα.

Όχι μόνο για το υπάρχον  πολιτικό σύστημα, το οποίο στα μάτια των πολιτών έχει χρεοκοπήσει , όχι μόνο για τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό αλλά για το Έθνος ,για τη Πατρίδα .

Σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται η τύχη και το μέλλον της χώρας , το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό απαιτείται Εθνική περίσκεψη , Ευθύνη και Ειλικρίνεια από όλους.

Οι πολίτες κουράστηκαν από τις άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις , απαιτούν υπευθυνότητα και να μάθουν  επιτέλους όλη την αλήθεια και για το πριν αλλά και για το μετά.»

Και συνέχισε  λέγοντας ότι  σ’ αυτές οι εκλογές θα πρέπει να επικρατήσει ήρεμο πολιτικό κλίμα και να αποφευχθούν οι εντάσεις του παρελθόντος.

«Για μας  στο ΠΑΣΟΚ, παρά το σύντομο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, θα είναι εκλογές διαλόγου και επαφής με τους πολίτες .

Θα είναι μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας , με τους νέους , με τους αδύναμους.»

 

Τέλος ο κ. Ιωάννου κάλεσε τους συμπατριώτες του  πάρουν μέρος στις εκλογές να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό  , να εμπιστευθούν  για μια ακόμη φορά με τη ψήφο τους τη Δημοκρατική παράταξη και να επιλέξουν με ιδιαίτερη υπευθυνότητα αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

http://www.ioannou-vasilis.gr/node.php?id=167

|Ροή Ειδήεων

13:43 | Πολιτική
Έρχεται η Εργάνη II


12:15 | Ήπειρος
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο μοτοσικλετιστή


11:00 | Πρέβεζα
Μαραθώνια και με πολλές εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου [Video]


15:14 | Ήπειρος
''Κερνάμε Ήπειρο'' στο Ζάππειο από 18 έως 20 Οκτωβρίου


13:02 | Πρέβεζα
Ενημέρωση πολιτών για την ανακύκλωση από το Γραφείο Καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας


10:14 | Πρέβεζα
Υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων: ένα εφικτό εγχείρημα στο Δήμο Πρέβεζας


09:21 | Πρέβεζα
Οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας για το τεχνικό πρόγραμμα


10:145 | Πρέβεζα
Οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας Αντ. Μπέζα


16:25 | Αθλητικά
ATP Masters 1000 Shanghai : Στιγμιότυπα απο την νίκη Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς


13:02 | Πρέβεζα
Ο Αντώνης Μπέζας ο νέος Γραμματέας στο δήμο Πρέβεζας


21:43 | Πρέβεζα
Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου στην εβδομάδα των περιφερειών και πόλεων


18:34 | Πρέβεζα
Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας με 31 θέματα


14:47 | Πρέβεζα
Σύσκεψη για την δημιουργία εθελοντικού δικτύου στον Δήμο Πρέβεζας.


13:54 | Πρέβεζα
Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον σύλλογο ΔΥΝΑΜΗ


13:12 | Πρέβεζα
Συνάντηση Στ. Γιαννακη με τον υπουργό εργασίας Γ. Βρούτση


12:54 | Πρέβεζα
Το αυγοτάραχο της Πρέβεζας στο OPEN TV [Video]