ΩΡΑ
11:51:20
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2-4-2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΑνακοίνωση Βασ. Ιωάννου για την υποψηφιότητά του στις εκλογές.


 

Μέσα από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και συγκεκριμένα από την εκπομπή του Δημήτρη Λούπα  «Παράθυρο στον Αμβρακικό», ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου σε μια « εκ βαθέων» συνέντευξη που παραχώρησε , εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα του  , μίλησε για τη σημασία των επερχόμενων εκλογών , αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε μαζί με τους συνεργάτες του τα προηγούμενα χρόνια στη Νομαρχία αλλά και το σημαντικό έργο που παράχθηκε και δήλωσε ότι και αύριο ως Βουλευτής , αν οι πολίτες το αποφασίσουν θα έχει την ίδια συμπεριφορά και λειτουργία  και θα προσπαθεί σε συνεργασία με τους φορείς του Νομού να προωθεί τα αιτήματα του Νομού.

«Παρά τις αρχικές  ενστάσεις τις οποίες και είχα δημοσιοποιήσει , τόνισε χαρακτηριστικά ο κ . Ιωάννου , τελικά θα είμαι Υποψήφιος Βουλευτής και θα δώσω τον  δύσκολο αγώνα  για την εκλογική νίκη  της Παράταξης  αλλά και την προσωπική μου επιτυχία.

Οι παροτρύνσεις πολλών κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ , οι εισηγήσεις στενών φίλων και πρώην συνεργατών μου αλλά κυρίως η απαίτηση εκατοντάδων μελών , φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ  με τους οποίους είχα  μια πολύχρονη κοινή διαδρομή και σχέση και με είχαν στηρίξει στις εκλογικές μάχες για τη Νομαρχία , μαζί με την απροθυμία  άλλων στελεχών να συμμετάσχουν  στο ψηφοδέλτιο , ήταν οι αιτίες που με έκαναν να στρατευτώ και σ’ αυτή τη μάχη. Μια μάχη δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα είναι και πάλι νικηφόρα γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο κριτήριο των συμπολιτών μου. »

Απαντώντας στην ερώτηση για τη δυσκολία του εγχειρήματος και τα προβλήματα που θα έχει αυτή η εκλογικό αναμέτρηση ο πρώην Νομάρχης τόνισε:

«Γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω  στον προεκλογικό αγώνα  αλλά και  αμέσως μετά εφόσον  εκλεγώ.

Έχω πλήρη συνείδηση της κατάστασης γιατί καθημερινά συνομιλώ με τους πολίτες.

Γνωρίζω και βιώνω  την οργή και την αγανάκτηση τους τόσο ενάντια στην Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα, όσο και  ειδικότερα στο ΠΑΣΟΚ , το οποίο κατά τη γνώμη μου πληρώνει ένα μεγάλο και δυσανάλογο πολιτικό κόστος για το Κυβερνητικό του έργο.

Γνωρίζω και κατανοώ τη δυσφορία και το θυμό των νέων ανθρώπων, των άνεργων , αυτών που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, αυτών που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα σε λίγο διάστημα.

Όλα τα γνωρίζω και τα κατανοώ και είμαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσω

 

Αλλά  και οι πολίτες γνωρίζουν τις δικές μου απόψεις  για τα λάθη που έγιναν ,για  τις αδικίες και  τις καθυστερήσεις  στην ασκούμενη πολιτική’

Γνωρίζουν  παράλληλα ότι πολύ έγκαιρα είχα δημοσιοποιήσει και   τις διαφωνίες αλλά  και τις  αντιρρήσεις μου για πολλά απ’ όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια.»

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής  ο κ. Ιωάννου , αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των εκλογών αλλά και στο  ήπιο κλίμα που πρέπει να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

«Αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης.

Είναι η ώρα της αλήθειας για όλους και για όλα.

Όχι μόνο για το υπάρχον  πολιτικό σύστημα, το οποίο στα μάτια των πολιτών έχει χρεοκοπήσει , όχι μόνο για τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό αλλά για το Έθνος ,για τη Πατρίδα .

Σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται η τύχη και το μέλλον της χώρας , το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό απαιτείται Εθνική περίσκεψη , Ευθύνη και Ειλικρίνεια από όλους.

Οι πολίτες κουράστηκαν από τις άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις , απαιτούν υπευθυνότητα και να μάθουν  επιτέλους όλη την αλήθεια και για το πριν αλλά και για το μετά.»

Και συνέχισε  λέγοντας ότι  σ’ αυτές οι εκλογές θα πρέπει να επικρατήσει ήρεμο πολιτικό κλίμα και να αποφευχθούν οι εντάσεις του παρελθόντος.

«Για μας  στο ΠΑΣΟΚ, παρά το σύντομο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, θα είναι εκλογές διαλόγου και επαφής με τους πολίτες .

Θα είναι μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας , με τους νέους , με τους αδύναμους.»

 

Τέλος ο κ. Ιωάννου κάλεσε τους συμπατριώτες του  πάρουν μέρος στις εκλογές να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό  , να εμπιστευθούν  για μια ακόμη φορά με τη ψήφο τους τη Δημοκρατική παράταξη και να επιλέξουν με ιδιαίτερη υπευθυνότητα αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

http://www.ioannou-vasilis.gr/node.php?id=167

|Ροή Ειδήεων

08:01 | Πρέβεζα
Αποτελέσματα στα 69 από τα 74 εκλογικά τμήματα στον Δήμο Πρέβεζας


07:58 | Πρέβεζα
Σταυροδοσία στην ΠΕ Πρέβεζας


07:52 | Πρέβεζα
Το αποτέλεσμα στο 84% στις περιφερειακές της ΠΕ Πρέβεζας


00:12 | Πολιτική
Έκτατο!! Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Τσίπρας


15:38 | Πρέβεζα
Δείτε πρώτοι τα εκλογικά αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές , Περιφέρεια και Δήμο Πρέβεζας


22:23 | Πολιτική
ΛΑΕ: Καταγγέλλει νοθεία στην εκλογική διαδικασία στο Λονδίνο


11:33 | Life&Style
Η Mercedes επενδύει στα compact


11:24 | Ελλάδα
Πώς μπορείτε να κάνετε διαφήμιση με μικρότερο κόστος


22:59 | Πρέβεζα
Συγκέντρωση νίκης για τον Νίκο Γεωργάκο και τον ''Δήμο της καρδιάς μας!''


16:27 | Πρέβεζα
Πολύκαρπος Χαλκίδης ''δεν θέλουμε αλλο την Πρέβεζα στη θέση της παρακμής''


16:27 | Πρέβεζα
Νότια Ήπειρος και πολυκεντρικότητα (του Χρήστου Κοτσίνη)


15:38 | Πρέβεζα
Όχι άλλες τέτοιες εικόνες για το Κανάλι και τα χωριά της Πρέβεζας


13:58 | Κόσμος
Βρετανία: Παραιτήθηκε με κλάματα η Τερέζα Μέι


10:56 | Life&Style
Κρυολιπόλυση: γιατί είναι τόσο δημοφιλής;