ΩΡΑ
15:06:47
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19-4-2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΞεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Βασίλης Ιωάννου


Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε ο Βασίλης Ιωάννου την προεκλογική του εκστρατεία. Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες και φίλους περιοδεύει σε όλο το νομό, κάνει συναντήσεις με διάφορες επαγγελματικές ομάδες, επισκέπτεται υπηρεσίες και χώρους εργασίας. Σε  όλες του τις επαφές και τις συζητήσεις αναλύει την κρισιμότητα της συγκυρίας των επερχόμενων εκλογών και εξηγεί γιατί ο ίδιος επέλεξε να είναι υποψήφιος. 
Παράλληλα καλεί τους πολίτες παρά τη δικαιολογημένη τους αγανάκτηση,να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, έτσι ώστε να ψηφίσουν για το μέλλον της χώρας, για το μέλλον το δικό τους, για το μέλλον των παιδιών τους. 
«Οι πολίτες, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννου, με την ψήφο τους οφείλουν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν και μπορούν να ξαναδώσουν τη χαμένη ελπίδα στη χώρα και να αγωνιστούν για τα συμφέροντα του νομού μας. Οι πολίτες με τη δύναμη της ψήφου θα αποφασίσουν στις 6 Μαΐου πώς θα κυβερνηθεί αυτός ο τόπος κι αν θέλουν πραγματικά να αφήσουν πίσω, όλα όσα μας οδήγησαν σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, προχωρώντας δυναμικά σ’ όλες τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος μας. Με την ψήφο του ο καθένας και η καθεμία θα δηλώσουν εάν είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν στην πορεία ανόρθωσης, προστατεύοντας αυτά που με σκληρές θυσίες πετύχαμε ως τώρα.»
Ενώ σε άλλο σημείο της παρέμβασής του τόνισε:
«Στα οκτώ χρόνια της θητείας μου ως Νομάρχης, αποκτήσαμε σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καταφέραμε να πετύχουμε πολλά. Όλα όσα πετύχαμε μαζί, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία, μπορούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο και να κάνουμε το νομό Πρέβεζας, πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας.»
Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου επισκέφτηκε την Τρίτη το απόγευμα τα δημοτικά διαμερίσματα του Νικολιτσίου, του Άσσου και του Πολυστάφυλλου όπου μίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά τους.
 Το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκε χώρους εργασίας και καταστήματα στο κέντρο της Πρέβεζας και συνομίλησε με τους επαγγελματίες, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησεεπισκέψεις στην περιοχή του Φαναρίου και πιο συγκεκριμένα στο Μεσοπόταμο, τη Βαλανιδοράχη και την Αμμουδιά.
Καθημερινά ο κ. Ιωάννου στα πλαίσια των επαφών του θα βρίσκεται στο πολιτικό του γραφείο: ( Μελίνας Μερκούρη 5, 2ος όροφος ), όπου θα δέχεται συμπολίτες του και φορείς καταγράφονταςαιτήματα και προτάσεις που αφορούν το νομό και την ευρύτερη περιοχή.
    Ήδη συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων, συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα «προγράμματα νέων αγροτών», επικοινώνησε με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στους οποίους διαβίβασε τα αιτήματα και μετά από παρέμβαση προσωπικά του Κώστα Σκανδαλίδη αντιμετωπίζεται θετικά ένα χρόνιο πρόβλημα, το οποίο αφορά τις σταβλικές εγκαταστάσεις.


|Ροή Ειδήεων

20:45 | Πρέβεζα
107 χρόνια ελεύθερη Πρέβεζα - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων


20:12 | Πρέβεζα
Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν με την προκήρυξη 3Κ στο Δήμο Πρέβεζας


13:43 | Πολιτική
Έρχεται η Εργάνη II


12:15 | Ήπειρος
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο μοτοσικλετιστή


11:00 | Πρέβεζα
Μαραθώνια και με πολλές εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου [Video]


15:14 | Ήπειρος
''Κερνάμε Ήπειρο'' στο Ζάππειο από 18 έως 20 Οκτωβρίου


13:02 | Πρέβεζα
Ενημέρωση πολιτών για την ανακύκλωση από το Γραφείο Καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας


10:14 | Πρέβεζα
Υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων: ένα εφικτό εγχείρημα στο Δήμο Πρέβεζας


09:21 | Πρέβεζα
Οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας για το τεχνικό πρόγραμμα


10:145 | Πρέβεζα
Οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας Αντ. Μπέζα


16:25 | Αθλητικά
ATP Masters 1000 Shanghai : Στιγμιότυπα απο την νίκη Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς


13:02 | Πρέβεζα
Ο Αντώνης Μπέζας ο νέος Γραμματέας στο δήμο Πρέβεζας


21:43 | Πρέβεζα
Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου στην εβδομάδα των περιφερειών και πόλεων


18:34 | Πρέβεζα
Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας με 31 θέματα


14:47 | Πρέβεζα
Σύσκεψη για την δημιουργία εθελοντικού δικτύου στον Δήμο Πρέβεζας.