ΩΡΑ
10:35:28
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24-4-2012
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΔελτίο Τύπου Υποψηφίου Βουλευτή Ν.Πρέβεζας Β.Ιωάννου


ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο Β. ΙΩΑΝΝΟΥ

«ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ»

 


Κλίμα αισιοδοξίας και νίκης μεταφέρει ο Β. Ιωάννου από τις επισκέψεις του στα δημοτικά διαμερίσματα όλου νομού, όπου συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του πρώην νομάρχη. Η ανταπόκριση των πολιτών τόσο στις συγκεντρώσεις, όσο και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις είναι ιδιαίτερα θετική, γεγονός που γεννά αισιοδοξία για τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό. Ο Β. Ιωάννου στις τοποθετήσεις του συνεχίζει να τονίζει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος σε αυτές με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

Το τελευταίο διήμερο ο κ Ιωάννου επισκέφτηκε τον Αγ. Γεώργιο, την Κλεισούρα, τη Λυγιά, το Μιχαλίτσι, την Καμαρίνα, τον Αρχάγγελο, τη Ν. Σινώπη και τη Ν. Σαμψούντα. Επισκέφτηκε επίσης καταστήματα και επιχειρήσεις  στην Πάργα, ενώ συμμετείχε στην κοινή ομιλία των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στη Φιλιππιάδα.

Ειδικότερα στην κεντρική ομιλία της Φιλιππιάδας ο κ. Ιωάννου τόνισε: « Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και οργισμένος, θέλει να τιμωρήσει, θέλει να εκφραστεί και να επιπλήξει. Όμως η απόσταση που χωρίζει την τιμωρία από την αυτοτιμωρία είναι μικρή και δεν πρέπει να γίνει το μεγάλο λάθος. Ένα λάθος που θα οδηγήσει αναμφισβήτητα στην ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και το χάος. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, θέλει ισχυρή πολιτική διεύθυνση που θα μας κατευθύνει μετά από θυσίες δύο χρόνων, που δεν πρέπει να πάνε χαμένες, στην έξοδο από την κρίση.»

Συνεχίζοντας ο κ. Ιωάννου την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι :
« Παρατήρησα αυτές τις ημέρες που έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες, αντιφατικές συμπεριφορές που είναι μεν δικαιολογημένες, αλλά παράλληλα γεννούν και πολλούς προβληματισμούς όπως:

    Ο ελληνικός λαός θέλει να παραμείνουμε στο ευρώ, αλλά θέλει να μην εφαρμοστούν δύσκολά μέτρα.
    Επιθυμεί να τηρηθεί η συμφωνία  με του Ευρωπαίους, αλλά δεν έχει πειστεί ότι αποφύγαμε τη χρεοκοπία.
    Θέλει να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, αλλά να μην θιγούν κεκτημένα και συμφέροντα.
    Φοβάται νέα επώδυνα μέτρα, γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου της πατρίδας μας.

Οι πολίτες ρωτάνε λοιπόν με ανησυχία:

« Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα ; »
« Υπάρχει προοπτική για τα παιδιά μας ; »     
Με αίσθημα ευθύνης τους απαντώ, ότι πρώτα απ’ όλα οφείλουμε να προστατέψουμε όσα με θυσίες και κόπους έχουμε ΠΕΤΥΧΕΙ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεκινήσουμε το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της Ελλάδας.

Να αφήσουμε πίσω όσα μας έχουν πληγώσει και μας έχουν οδηγήσει ως εδώ. Μιλάω για το λαϊκισμό, τις πελατειακές σχέσεις, τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία, την ευδαιμονία μέσω των δανεικών και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις, με κύρος και αξιοπιστία. Μια Ελλάδα χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις, μια Ελλάδα που θα ανακτήσει το χαμένο κύρος και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της στην Ε.Ε, την ευρωζώνη και το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Μια Ελλάδα που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στο λαό της.

Μας ρωτάνε οι πολίτες με αγωνία και δικαίως :

«Τι θα γίνει τον Ιούνιο; »
« Θα έχουμε νέους φόρους, νέες μειώσεις, νέα χαράτσια ; »

Απαντώ, ότι οι πολίτες δεν αντέχουν κι άλλα βάρη στην πλάτη τους, δεν αντέχουν κι άλλους φόρους και νέες οριζόντιες περικοπές. Οι δημοσιονομικοί  στόχοι θα πρέπει να επιτευχθούν μέσω της δραστικής ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ και των δαπανών στη δημόσια διοίκηση, με μεταρρυθμίσεις και βαθιές τομές, ανατρέποντας το όλο σκηνικό που μας έχει φέρει μέχρι εδώ.
 ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ και ΝΕΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ με βρίσκουν αντίθετο.

Μας ρωτάνε :

« Τι κυβέρνηση θα έχουμε την επόμενη μέρα ; »
« Κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ ; »

Απαντώ με υπευθυνότητα και οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν εντολή για το πώς θα κυβερνηθεί αυτός ο τόπος. Στόχος μας είναι οι κάλπες να αναδείξουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ πρώτη δύναμη για να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνουμε πράξη την κυβερνώσα Αριστερά.

Αν οι πολίτες αποφασίσουν διαφορετικά, δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. Δεν θα αφήσουμε του κόπους και τις θυσίες να πάνε χαμένες. Δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα στην καταστροφή. Τον Ιούνιο πρέπει να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, να λειτουργήσει το σύστημα Υγείας, να λειτουργήσουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Θα ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στα άλλα κόμματα  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό κα την πατρίδα.
Ο κ. Ιωάννου σε όλες τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις του  τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ  και αυτό που τον οδήγησε στην υποψηφιότητα είναι το χρέος και η ευθύνη απέναντι στο νομό και τους πολίτες.
Ένα νομό που θέλει και από τη θέση του Βουλευτή να τον υπηρετήσει, προκειμένου να συνεχίσει το δημιουργικό έργο που ο ίδιος και οι άξιοι συνεργάτες του πέτυχαν στη Νομαρχία.
Ο κ. Ιωάννου, την Κυριακή το βράδυ παραβρέθηκε στην Κεντρική Ομιλία του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, του Βαγγέλη Βενιζέλου στα Γιάννενα η οποία έγινε σε μια μαζικότητα και γεμάτη παλμό συγκέντρωση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

|Ροή Ειδήεων

10:01 | Αθλητικά
Απίθανο νικητήριο buzzer beater από Πρέπελιτς στο Πανταλόνα - Νταρουσάφακα [Video]


13: | Πρέβεζα
Tα παιδιά της Πρέβεζας εκπαιδεύονται και....σώζουν ζωές-


10:35 | Ελλάδα
Έρχεται το τέλος των ταμείων στα σούπερ μάρκετ


10:14 | Κόσμος
Γαλλικό ''βέτο'' στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Αλβανία και Σκοπίων


08:45 | Life&Style
Πως να αποφύγεις την ληστεία του κινητού σου [Video]


20:45 | Πρέβεζα
107 χρόνια ελεύθερη Πρέβεζα - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων


20:12 | Πρέβεζα
Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν με την προκήρυξη 3Κ στο Δήμο Πρέβεζας


13:43 | Πολιτική
Έρχεται η Εργάνη II


12:15 | Ήπειρος
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο μοτοσικλετιστή


11:00 | Πρέβεζα
Μαραθώνια και με πολλές εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου [Video]


15:14 | Ήπειρος
''Κερνάμε Ήπειρο'' στο Ζάππειο από 18 έως 20 Οκτωβρίου


13:02 | Πρέβεζα
Ενημέρωση πολιτών για την ανακύκλωση από το Γραφείο Καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας


10:14 | Πρέβεζα
Υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων: ένα εφικτό εγχείρημα στο Δήμο Πρέβεζας


09:21 | Πρέβεζα
Οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας για το τεχνικό πρόγραμμα


10:145 | Πρέβεζα
Οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας Αντ. Μπέζα


16:25 | Αθλητικά
ATP Masters 1000 Shanghai : Στιγμιότυπα απο την νίκη Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς